Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

ilustrační snímek | foto: Antiyoutuber.cz

Známá influencerka měla porodit reinkarnaci královny, konspirační teorie plní sociální sítě

Fanoušci bizarních konspiračních teorií si přišli v posledních dnech na své. Známá influencerka Trisha Paytas měla na začátku září porodit dceru a už dříve se spekulovalo, že by ji mohla pojmenovat Elizabeth po královně Alžbětě. To se nakonec nestalo, i tak ale celý internet plnily spekulace, že je dcera Paytas reinkarnací britské královny.
  1:00

Smrt britské královny Alžběty zasáhla celý svět. V době, kdy většina uživatelů sociálních sítí sdílela své kondolence, měla termín porodu americká influencerka Trisha Paytas. Netrvalo dlouho a fanoušci si začali dělat legraci a vytvářet konspirační teorii, že se královna Alžběta reinkarnuje do dítěte známé influencerky.

Paytas oznámila své těhotenství v únoru a už od začátku bylo její ještě nenarozené dítě spojováno se životem královny. Fanoušci si dělali legraci, že se královna chce dožít dítěte Paytas. Později se začalo šířit, že svou dceru plánuje pojmenovat Elizabeth, protože věří, že bude reinkarnací tehdejší britské královny, což později sama popřela.

Na začátku září fanoušci netrpělivě očekávali její porod. Věděli, že očekávaný termín se blíží a každým dnem by se dítě mělo narodit. Současně se začaly šířit informace, že zdravotní stav královny Alžběty není dobrý a rodina začíná myslet na nejhorší. V den, kdy zemřela, si začali někteří z fanoušků Paytas dělat legraci, že se dítě mohlo narodit ve chvíli, kdy královna umírala a novorozenec by byl opravdu její reinkarnací.

Ona sama se k podobným vtipům o den později vyjádřila na svém Instagramu. „Jsem pořád hodně těhotná a zatím jsem neporodila,“ píše. Zároveň se omlouvá královské rodině a své nenarozené dceři, že takové vtipy vůbec vznikly. Sama nechápe, kde a kdy pomluvy vznikly a není jí to příjemné. Dodala, že až se dítě narodí, svým fanouškům to vědět určitě sama dá.

O pár dní později skutečně porodila dceru, jejíž jméno také vzbudilo mnoho debat. Pojmenovali ji s partnerem Malibu Barbie. Někteří si nejdříve mysleli, že to nemyslí vážně a je to jen vtip. Předpokládali, že to je jméno, které pár bude sdílet s veřejností a nakonec ji pojmenují jinak. To se nakonec ale nestalo.

Mnoho sledujících si myslí, že se celebrity snaží vyčnívat a proto svým dětem dávají netradiční jména. Odkazují například na Kylie Jenner, která pojmenovala svou dceru Stormi a na Kim Kardashian, jejíž dcera se jmenuje Chicago.

Na druhou stranu je spousta fanoušků, kterým se jméno líbí. Paytas je známá svou láskou k růžové barvě a blond vlasům panenky Barbie, proto si někteří myslí, že lepší jméno vymyslet nemohla. Tvrdí, že pokud by pojmenovala svou dceru jen jedním ze dvou jmen, nikomu by to nepřipadalo zvláštní. Barbie je zkratkou jména Barbara a Malibu se také používá jako časté jméno.

@itsjojosiwa #greenscreen ♬ Hotel - Lawsy

Malibu Barbie tak vzbudila mnoho debat už několik měsíců před tím, než se narodila. Všichni fanoušci Paytas se ale shodují, že je nejdůležitější, aby byla jejich dcera zdravá a spokojená.