Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

Kuběnka a Tvardek jsou zpět v Like Housu | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák

Kuběnka a Tvardek navštívili Like Haf. Díl plný bizáru a nenávisti psů

V reality show Like Haf se konala mikulášská párty. Kromě aktuálních účastníků na ni byli pozváni také jejich hosté a vítězové reality show Like House, Tadeáš Kuběnka a Simona Tvardek. Oba influenceři se postarali o deset minut plných bizáru. Neustále projevovali svůj strach a nechuť k psům. Nechyběl ani nespočet vulgárních slov.
  10:16

Výherci druhé a třetí série reality show televize Prima Like House se opět ukázali ve vile. Stačilo deset minut návštěvy a Tadeáš Kuběnka s kamarádkou Simonou Tvardek stihli vyřknout nespočet nadávek směrem k chlupatým mazlíčkům účastníků. Kuběnka navíc šlápl do psího exkrementu.

Díl Mikulášské party se vysílal v segmentu night show, jelikož byl plný sprostých nadávek, sexuálních konverzací a alkoholu. Každý z účastníků měl možnost přivést si dva hosty. Zatímco většina influencerů si pozvala neznámé přátele, Aneta Kurková se rozhodla pro pořádnou show a do vily pozvala Kuběnku a Tvardek. Výherci Like Housu se tak pořádně opili a postarali se o zábavu večera.

@likehouse.cz

Předchozí vítězové LIKE HOUSU ve vile? Dnes v 22:05 to bude bombex!

♬ original sound - LIKE HAF

„Já mám chronickou hrůzu ze zvířat, já nemůžu mít ani veverku,“ uvedl díl Kuběnka, zatímco projevoval svůj strach z množství chlupatých parťáků ve vile. „Ty pi*o tady to smrdí tím psím jídlem, to je horší než školní jídelna. Mně jsou zvířata úplně jedno a bojím se jich. Nějaké drama se psy je mi úplně u p*dele,“ dodává influencer.

Kuběnka se Simonou Tvardek se ve většině chvil dohadovali a vyústilo to v to, že se málem poprali na zahradě. V té chvíli se kontroverznímu influencerovi podařilo šlápnout do psího exkrementu. Byl plný rozhořčení. „Kvůli této krávě jsem šlápl do ho*na,“ nechal se Tadeáš Kuběnka slyšet. Poté naznačoval, že zvrací a řekl, že mu to zkazilo celý večer. Z celé situace viní svoji kamarádku a plánuje ji to oplatit, až to nejvíc nebude čekat.

Poté se hvězda sociálních sítí, jejíž bota utrpěla střet s psím exkrementem, pustila do účastníků Like Hafu a nadávala jim, že si neumí ani uklidit po svých psech. S Anetou Kurkovou se Kuběnka několik minut dohadoval o tom, který pes dělá největší potřebu. Na celý incident všichni influenceři však velmi rychle zapomněli. Pomohl jim k tomu alkohol, a to natolik, že druhý den jeden z účastníků nalezl ve své posteli zvratky.

Reality show Like Haf již od samého počátku schytává od fanoušků mnoho kritiky za to, že se v ní neděje nic zajímavého. Lidé si stěžují, že v Like Housu byl lepší. „Nic nudnějšího než Like Haf snad v televizi není,“ stojí v jednom z příspěvků na Twitteru. Sledující jsou tak rádi, že Tvardek s Kuběnkou oživili alespoň jeden díl. „Konečně se tam bude něco dít,“ zaznívá v komentářích.