Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

TVTwixx | foto: Youtube.comAntiyoutuber.cz

Danny z TvTwixx se dostal do sporu s ochrankou, vše následně skončilo na policii

Youtuber Danny z TvTwixx se dostal do křížku s ochrankou a následně i policií. Pro něj to však není novinka. S policií má bohaté zkušenosti. Danny měl jednou až tak namále, že mu za jeho spáchaný trestný čin dokonce hrozilo i vězení. Nyní se však zřejmě ničeho trestného nedopustil. Na polici šel podat vysvětlení.
  13:00

TvTwixx jsou youtubeři, kteří se nebojí výzev a konfliktů. Již několikrát se za svou kariéru dostali do sporu s policií. Jeden incident, přičemž na Silvestra hodili petardu do zaparkovaného autobusu, youtubery dokonce málem dostal do vězení.

Daniel Sonnleitner alias Danny z TvTwixx se nedávno vydal s kamarádem natáčet video, ve kterém chtěli prozkoumat opuštěný domov důchodců. Nejdříve si místo prohlédli a poté vyrazili na jídlo mimo areál. Cestou z domova však projeli okolo security auto, které jelo zpátky směrem k místu, ze kterého kluci zrovna odjeli.

„Říkám, hele oni tam možná fakt jedou, pojďme se otočit a uvidíme co se bude dít, třeba tam byl nějaký senzor pohybu,“ vyjádřil se pro antiyoutuber.cz Danny z TvTwixx.

Hned poté, co se vrátili, si jich všimla ochranka a konfrontovala je.

„Snažili se nás vytáhnout z auta. Hrozili nám, že nás napadnou a že nám seberou kamery. Zeptal jsem se jich, co je za problém, uvnitř jsme ještě nebyli. Oni nám na to řekli, že to je jedno, že nás znají z internetu a že jsme určitě nepřijeli jen tak,“ dodal Danny.

Následně zablokovali příjezdovou cestu a snažili se Dannymu dostat do auta.

„Nakonec nám řekli ať odjedeme, že to jinak dopadne špatně. Zamířili jsme tedy hned na policejní služebnu, kde jsme to celé udali a předali důkazní záznam na kterém šlo vidět, jak nám vyhrožují a o koho se jedná,“ doplnil Danny situaci.

Celé vyjádření vydá Danny na svých sociálních sítích.

Témata: TvTwixx