Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: Antiyoutuber.cz

Týden na sítích: Satnady se zhroutila, Shopaholic Adel a falešný Koleso

Sociální sítě přináší zajímavé a bizarní události každý týden. Klasicky se pozornost točila kolem Shopaholic Adel. Na Instagramu se ale objevil i falešný Koleso!
  8:00

Satnady a její zhroucení

Kontroverzní infuencerka Satnady, která mimo jiné natáčí, jak vaří jídla za deset korun, se zhroutila. A celé to natočila a nahrála na TikTok. „Když jsem včera ucítila, že přichází další záchvat úzkosti, nechala jsem puštěný mobil,“ píše. Na videu má zjevně záchvat pláče a zřejmě panickou ataku. Videem chtěla mimo jiné říct, že sociální sítě nejsou místo, kde každý ukazuje pravdu a tedy právě takové momenty smutku. 

@satnady2 Ig:satnady2 #czech #foryoupage #mentalhealth ♬ původní zvuk - satnady2

Reakce na video jsou dvojí. Jedni Satnady děkují a přejí jí, aby byla co nejdřív v pořádku. Ostatním video přijde poněkud zvláštní. „Hlavně, že jsi to stihla natočit,“ komentují. Na to Satnady reaguje tím, že se jen snaží ukázat, jak vypadají lidé, co nejsou v pořádku a že to třeba někomu pomůže. Není to poprvé, co Satnady na videu ukazuje psychické problémy. V půlce června se svěřovala s psychickými a fyzickými stavy poté, co přestala vapovat. 

Srpen se Shopaholic Adel

Druhý prázdninový měsíc měl být sice bez Shopaholic Adel, moc se to ale nestalo. Adéla dál streamuje, díky čemuž na sítích vydělává i peníze. Zároveň je aktivní úplně stejně, jako před měsícem. 

Množí se ale videa z její minulosti a komentáře, které má pod videi, jsou stále víc a víc negativní. Je tak jen otázka času, kdy zase přijde nějaké drama.

Falešný Koleso

Koleso se po turnaji Clash of the Stars, kde v polštářové bitvě porazil Lukáše Krila, docela odmlčel. Sem tam ho lidé potkají na ulici, jak se zmateně ptá kolemjdoucích, kolik je hodin. Ani na sociálních sítích moc aktivní není. TikTok mlčí od května, na Instagram přidává zřídka. 

Minulý týden ale přidal video, které mnohé pobavilo. „Čau Koleso,“ volá hlas z auta na muže na ulici. „Já nejsem Koleso,“ odpovídá zjevně unaveně mladý muž. Je ale třeba říct, že jako Koleso doopravdy vypadá. „Jaký na to máte názor?“ ptá se se smíchem Koleso. Lidé v komentářích se shodují: je to takový Koleso z wishe.