Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: instagram.com

Týden na sítích: Těhotná Rosecká, udivená Carrie Kirsten a Shopaholic se zase stěhuje

Jako každý týden se na sociálních sítích událo mnoho zajímavého. Marie Rosecká napálila téměř všechny sledující svým těhotenstvím, Shopaholic Adel se už zase chce stěhovat a na TikToku přibývá tvůrců, kteří se chtějí nechat zavřít na psychiatrii.
  8:56

Těhotná Maru Rosecká

Marie Rosecká napálila nejednoho fanouška. Ač jí je teprve přes dvacet, její sledující si mysleli, že je těhotná. Maru, kterou proslavila hlavně reality show televize Prima Like House, totiž přidala na Instagram záhadné story, ve kterém chtěla fanouškům něco oznámit. Následně přidala fotku, na které si v zrcadle drží vystouplé břicho. Její sledující si tak okamžitě začali myslet, že je těhotná.

Jenže to celé byl jen vtip. Druhý den influencerka přidala video, ve kterém se svěřila, že se pouze přejedla v kině a měla jen nafouklé břicho. Zároveň se tím prý snažila rozšířit povědomí o tom, že i holky, které cvičí a mají jinak ploché břicho, můžou být po jídle tak nafouklé, až vypadají těhotné.

Shopaholic Adel se stěhuje

Shopaholic Adel se snaží zahánět problémy. Minulý týden se objevil údajný dopis, ve kterém si mají její sousedé stěžovat, že Adéla a její snoubenec David prodávají drogy. Adéla tak opět začala řešit stěhování a má chtít kupovat nový byt. To by však spíš nasvědčovalo teorii, která se šíří po internetu, že Adéla jen vždy výhodně nemovitost koupí, následně ji prodá dráž a nějakou dobu žije z rozdílu ceny. Na stories si nyní začíná po čase opět stěžovat na svůj zdravotní stav. Prý je na tom tak špatně, že se nemůže starat o zvířata a reborn panenku Markétu.

Carrie a sedmnáctiletý přítel

Rozpadlý vztah Carrie Kirsten a Nikose se řešil možná delší dobu, než se čekalo. Carrie totiž vyšla ven s novým vztahem. Ač je influencerce čtyřiadvacet, jejímu novému příteli je teprve sedmnáct a chodí ještě na střední. To samozřejmě zaujalo jak její fanoušky, tak reakční kanály a profily, mezi nimi například Lilian Voss. Ta má na internetu dlouhodobě pověst člověka, co se nebojí řešit soukromí a vztahy všech influencerů. Nyní se zaměřila právě na Carrie.

Práci jí však usnadnila sama Carrie, která své sociální sítě zásobuje obsahem s novým přítelem. Následně se však diví, že se o její soukromí někdo zajímá. Jak však podotkla Lilian, ale i reakční kanál Sibiřan, ve chvíli, kdy své soukromí dává na odiv veřejně, tak se nemůže divit, že se o něj někdo zajímá.

Psychiatrické léčebny

Na TikToku se začal šířit trend, kdy se jeho uživatelé nechávají zavřít do psychiatrických léčeben. Co začalo jako vtip, kdy uživatelé po celém světě naskakovali na trend „I would check myself into mental hospital today...“, to se později stalo realitou. Z českých tvůrců tak kvůli psychickému zdraví vyhledala pomoc například Sophie Sharlak.

Ač krokem mnozí tvůrci napomáhají osvětě v oblasti duševního zdraví, najdou se i tací, kteří celou problematiku jen shazují. Mezi nimi je například kontroverzní Profimann, který nahrál video, ve kterém si utahuje z toho, že byl propuštěn z Bohnic. Jeho video však moc velký ohlas nemá.

@profimann Právě mě pustili #bohnicegang #fyp #bohnice #bohnicesoon #protebe #foryou #tiktok #czechrepublic #czechgirl #czechboy #girl #boy #czechcomedy #profimann #18let #shopaholicadel #czech_comedy #profimann #crazygirl #crazyboy #storytime #storywakeren #hahaha #tonechces ♬ původní zvuk - Profimann