Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: instagram.com

Týden na sítích: Kajumi a jeho red flags, řasenka Anny Šulcové a Shopaholic Adel

Poslední zcela prázdninový týden je za námi. A to by nebyl svět influencerů, aby se neřešilo nějaké drama. Nejvíc rezonoval případ Anny Šulcové a její ‚řasenky‘, zaujala ale i Shopaholic Adel a její konkurz do taneční skupiny. Nechybí ale ani Adam Kajumi a novinky ze světa rapu.
  9:00

Shopaholic Adel a tanec

Co by to bylo za týden, aby se nějaké novinky neobjevily kolem Shopaholic Adel. Nejprve měla radost z toho, že se objevila na titulní straně Rytmu života. Později v týdnu se začala objevovat videa, kde Adéla mluví o konkurzu do taneční skupiny. V polovině září se prý chystá do Prahy, kde se pokusí si získat místo v závodním tanečním týmu. Dlouho na sebe nenechaly čekat reakce, kde se Adély sledující jejím tanečním kreacím smějí. Jak konkurz dopadne snad brzy uvidíme.

@donvitovisentini Něco jako když chceš na závody v kulturistice, ale vážíš 30 kilo a jdeš poprvé do fitka. #ComingOut #fyp #fypシ #shopaholicadel ♬ původní zvuk - VITO VI$€NTINI 🇮🇹

Řasenka Anny Šulcové

Populární influencerka Anna Šulcová už před časem natočila TikTok, kde mluví o řasence, kterou zkusila na začátku roku. Byla k ničemu, bála se jí vyměnit. No konečně má novou, se kterou je mnohem spokojenější. Každému asi došlo, že ‚řasenka‘ není ‚řasenka‘, ale přítel. A že ta stará bude nejspíš Luktuma. Jeho reakce na sebe nenechala dlouho čekat. „Když holky točí, že našly lepší řasenku, přitom používají 3 a kradou je i ostatním holkám,“ nechává se Luktuma slyšet na TikToku.

Na sociálních sítích běží debata, jak to Šulcová se vztahy má, kdo koho podvedl a kdo je v celé situaci ten špatný. Do Šulcové se opřela i Simona Tvardek, která se v podcastu Ládi Sinaie metafoře s řasenkou vysmála.

@luktuma

Holky toto se nedělá😘 IG-_luktuma__

♬ Hlidac krav - Jaromir Nohavica

Kajumi a jeho dívka

Adam Kajumi a Natálie Grossová dál podporují spekulace o jejich vztahu. Ač oficiálně stále trochu mlží, na Kajumiho TikToku spolu vystupují pravidelně. Teď Kajumi zveřejnil video, kde ho zajímá, jaké jsou podle Natálie jeho tři red flags. „Provokuješ, děláš naschvály a každej večer před spaním si projíždíš TikTok s holkama,“ vyjmenovává Natálie. „Ehm jak ví co dělá před spaním?“ ptá se někdo v komentářích. Na to Kajumi odpovídá pouze vykulenými smajlíky. Kde je pravda a zda je vztah opravdový tak stále nikdo neví.

Yzův nový song

Konec léta se zdá být bohatý na novinky ze světa rapu. V pondělí večer vyjde dlouho očekávaný nový track rappera Yzomandiase. V NFS kromě něj budou slyšet i Nik Tendo, Luca Brassi10x, Saul a Blako.

V pátek pak Milion Plus čeká vystoupení na wave festivalu v Bratislavě, kde je jako největší host Nik Tendo.

@goldcigo ako špeciálny hosť už budúci piatok na najväčšej RAP udalosti tohto roka na Slovensku! ‍♂️ @milionplus
.
SKEPTA 2.9. A4 Studio Bratislava spolu s @yzomandias @goldcigo @separ__dms @glebzoo
.
Stále vieš kúpiť 3 lístky za cenu dvoch - LINK IN BIO

25. srpna 2022 v 20:25, příspěvek archivován: 29. srpna 2022 v 9:19