Středa 17. dubna 2024, svátek má Rudolf

Celebrity, o kterých se na internetu mluví. | foto: instagram.comAntiyoutuber.cz

Týden na sítích: Rozchod Nikose a Carrie a Láska & Bolest českého rapu

I další týden byl plný zajímavostí ve světe influencerů. Rozruch vzbudil zejména rozchod milovaného influencerského páru Carrie Kirsten a Nikose. Ozvala se klasicky i Shopaholic Adel, Freescoot ukázal zuby a ticho nebylo ani ve světě rapu.
  8:01

Snoubenec Adély vs. Tadeáš Kuběnka

Snu, že bude její snoubenec David v Clash of the Stars se Shopaholic Adel nevzdává. Několik pokusů jí a Davidovi nevyšlo, z čehož dvojice vinila zejména organizátora Jakuba Jíru. Ten se proti tomu ale ohradil.

Teď přišla Adéla s novým jménem. Zatímco dřív toužila po tom, aby David bojoval s Klukem s kamením, nové jméno je poněkud překvapivé – Tadeáš Kuběnka. Adéla dala mezi svými fanoušky na Instagramu sledovat, zda by se jim takový souboj líbil. Jenže Tadeáš Kuběnka ani Clash of the Stars se k ničemu nevyjádřili. Zůstává tak otázkou, zda vůbec někdy Davida alis Fregameracz v kleci bojovat uvidíme.

Rozchod Carrie a Nikose

Na české influencerské scéně je jen pár párů, které spolu vydržely řadu let a fanoušci jim fandí. Jedním z nich byla Carrie Kirsten a její přítel Nikos, kteří spolu chodili pět let. Že je mezi nimi konec řekli ve společném posledním videu.

„Nejradši bych nesdílel vůbec nic, ale vzhledem k tomu, že náš vztah s Carly byl nějakým způsobem veřejnej, musí být teď veřejný i rozchod,“ řekl ve videu Nikos.

Připustili, že spolu nejsou už nějakou dobu, ale s vyjádřením čekali do doby, než se situace a emoce přeci jen trochu uklidní.

Yzomandias a Nik Tendo

Říjen se zatím zdá být poměrně plodným měsícem. Alespoň v oblasti českého rapu. Nejprve s novou deskou přišlo uskupení 58G, teď novou hudbu vydal i Yzomandias a Nik Tendo. Jejich track Láska & Bolest udělal na YouTube za pár hodin víc, než sto tisíc zhlédnutí. Ač na desce zmíněného 58G fanoušky rapu Yzomandias zklamal, nový song fanoušci cení. „Tak tohle je genialita! Jak po lyrické, tak po vizuální stránka! Big up, Jakube a Dominiku!“ píše jeden z fanoušků.

On, ale i další, teď už jen čekají, co bude na řadě dál. Kromě desky Nik Tenda nejeden fanoušek labelu Milion+ vyhlíží dlouho očekávanou desku Yzomandias II.

Freescootův nový kanál

Influencer Freescoot na TikToku a Instagramu dál sdílí svou cestu do Turecka, kde ho čeká operace chrupu. Zároveň si založil nový YouTube kanál, který se jmenuje Be Real with Jakub. Od jeho původního kanálu Freescoot se trochu liší. „Ahoj, já jsem Jakub a na YouTube tvořím pod přezdívkou Freescoot už přes 12 let. Rozhodl jsem se udělat nový kanál na vlogy, díky kterým můžete být se mnou například na mé cestě pro nové zuby v Turecku, či na tripu po Kolumbii,“ píše v popisu kanálu.

Zatím má na kanále dvě videa, obě z Turecka. Zjevně se můžeme od influencera těšit na více obsahu, který se od toho dosavadního trochu liší.