Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: Antiyoutuber.cz

Týden na sítích: Adéla versus její ex, tetování bez licence a Make Sudety Great Again

Ani minulý týden české sociální sítě nespaly. Jako už tradičně bylo živo kolem Shopaholic Adel, po čase na sebe ale upozornila i někdejší účastnice reality show Like House Satnady. Živo bylo ale hlavně i v českém rapu. Premiéru měl film BANGER. a už tento týden by mohly být Sudety zase úplně skvělé místo.
  7:38

Shopaholic Adel vs. její ex

Co by to bylo za týden, aby na sociálních sítích něco neprovedla Shopaholic Adel. Zatímco naposled jsme o ní slyšeli poměrně v klidu, když se hlásila do taneční školy, kterou vede sestra Kateřiny Kristelové, teď byla situace kolem ní o něco napjatější.

Adéla a její bývalý přítel Patrik se do sebe opřeli jak na TikToku, tak ve stories na Instagramu. Vzájemně se osočovali z toho, kdo ve vztahu koho napadal. Oháněli se i věcmi jako je vyhrožování a napadání nožem.

Že jejich vztah byl velmi napjatý se víc dlouho. To ostatně přiznává i sama Adéla, když v rozhovoru pro antiyoutuber.cz přiznala, že kvůli napadení svého bývalého má záznam v trestním rejstříku. Tehdy však podle ní šlo o sebeobranu.

Tatérka bez licence

O Satnady jsme naposledy slyšeli, když se rozhodla, že se přihlásí do kuchařské soutěže Prostřeno. Plánu se zřejmě stále drží a chce publiku předvést své „bezďácké vaření“. Teď se však na sítích řeší znovu.

Jak ve svém videu upozornl reakčn kanál Sibiřan, Satnady by mohla mít problémy, co se jejího tetování týče. Satnady se totiž kromě influencerství pokouší o kariéru umělkyně, konkrétně tedy tetuje.

Teď se však ukazuje, že návrhy, které na svém Instagramu ukazuje, nejsou její autorské. Některé dokonce zcela přebírá od umělců ze zahraničí, a to včetně jejich podpisů. To se fanouškům nelíbí. Satnady na to však reaguje tím, že přeci nikde netvrdila, že návrhy na jejím Instagramu jsou její vlastní dílo. Nutno ale dodat, že to lidé od tatérů většinou čekají. Nebo je alespoň slušné uvést, pokud tomu tak není.

Zároveň se Satnady sama přiznala ještě k další věci, ze které by mohla mít problémy. Ač tetuje už nějaký ten pátek, až nyní si zařídila tatérskou licenci. Tu potřebuje každý, kdo chce legálně tetovat. Že je tatérkou s licencí si teď Satnady hrdě napsala i do instagramového bia.

Dripolar Tour

Podzim a zima budou, zdá se, plné rapu. Matěj Kratejl, širší veřejnosti známý spíš jako rapper Cashanova Bulhar, oznámil podzimní turné. „Do konce roku si ještě lehce zblázníme,“ napsal na Instagramu.

Jeho Dripolar tour odstartovalo už minulý týden na vyprodaném koncertě v pražské Lucerně. Do konce roku stihne ale ještě sedm dalších českých měst a v plánu má i jeden koncert na Slovensku.

Make Sudety Great Again

Českého rapu se týká ještě jedna věc. Rapper Robin Zoot z labelu Milion+ vydal v neděli poslední část trilogie Česká Florida. Klip ČESKÁ FLORIIIDA režíroval Jan Strach, za dvanáct hodin ho na YouTube vidělo na sedmdesát tisíc lidí.

Ve videu a textu songu Zoot odkazuje na severní Čechy, ze kterých sám pochází. S tím se pojí i jeho album MAKE SUDETY GREAT AGAIN, které vychází 30. září.

BANGER. premiéra

Velkou událostí uplynulého týdne byla i premiéra pro veřejnost filmu BANGER. od režiséra Adama Sedláka. Film se objevuje na programu jak alternativních kin, tak multiplexů po celém Česku.

I kvůlu tématu vzbuzuje film mnoho emocí. Na naší recenzi filmu se můžete těšit zítra.

Témata: Shopaholic adel