Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: Antiyoutuber.cz

Týden na sítích: tanečnice Adel, Satnady v Prostřenu a Kril ve vězení

Svět influencerů nikdy nespí a o dramata, kauzy a bizarní okamžiky není nikdy nouze. Výjimkou nebyl ani uplynulý týden. Co přinesl? Z Shopaholic Adel bude tanečnice, hned několik lidí má problémy se zákonem a Satnady se chystá se svým bezďáckým vařením do televize.
  5:00

Shopaholic Adel a hodiny tance

Že Shopaholic Adel ráda tancuje pozná každý, kdo někdy viděl její živé vysílání a obsah na sociálních sítích. Tančí na české i zahraniční hity a její sledující na to mají nejrůznější názory. Před časem mnohé z nich Adéla překvapila, když oznámila, že se bude pokoušet o místo v „závodní taneční skupině“.

A minulý týden se to doopravdy stalo, i když možná ne tak úplně. Spolu se snoubencem Davidem se Adéla vydala do Prahy, kde se zúčastnila náboru do tanečního studia Dance Way. To shodou okolností patří sestře Kateřiny Kristelové. Podle chvalozpěvů, které Adéla následně sdílela na sociální sítě, asi vše dopadlo dobře. Zda Adélu uvidíme někdy na parketu soutěžit, to zatím jasné není. Že ji uvidíme tančit minimálně na TikToku, je ale téměř jisté.

Kril jde do vězení

Uplynulý týden byl plný i policie, vazeb a soudních rozsudků. Nejprve si policie přišla pro rappera Senseye, aby ho druhý dne zase propustila na svobodu. Následně si ortel vyslechl rapper Karlo z labelu Milion+. Za držení drog dostal sedm let natvrdo. Za mříže ale poputuje i další internetový fenomén. Influencer a bojovník z Clash of the Stars Lukáš Kril.

„Tak jdu na 10 měsíců. Lituju svých pí*ovin, jsem ko*ot,“ napsal na Instagram. Do vězení by měl jít údajně za to, že nevykonával obecně prospěšné práce.

Na Instagramu začal znovu inzerovat nejrůznější služby, za které by mu měli fanoušci platit. Koupit se od Krila dá třeba i sex. Původně na stories sdílel, že shání peníze, aby mohl utéct. Následně to změnil na to, aby si stihl užít čas, který mu před nástupem trestu zbývá.

Satnady v Prostřenu

„Právě jsem udělala jednu z nejvíc bizarních věcí, který jsem kdy udělala,“ začíná TikTok účastnice reality show Like House, influencerka a tatérka Satnady. „Poslala jsem přihlášku do Prostřena,“ dodává. Na tom by samo o sobě nebylo nic divného, v kuchařské soutěži televize Prima už se objevila nejedna známá tvář, a to i z řad influencerů. Své kuchařské umění na televizních obrazovkách předváděl třeba i Kluk s kamením. Jenže Satnady se dlouhodobě prezentuje tím, že vaří přinejmenším podivná jídla, která sama označuje za „bezďácké vaření“. A právě to hodlá předvést i v Prostřenu.

Co to znamená? Nejednou vařila tak, aby ji celá akce vyšla na pár nižších desítek korun. Vaří nejrůznější variace na čínské polévky a bagetu si dává klidně jen s tatarkou. Jestli Satnady produkce soutěže vybere, mají se diváci určitě na co těšit.

@satnady2 Ig:satnady2 #prostrenocz #foryourpage #funnyvideos ♬ Feel Good Inc. - Gorillaz

Podcast Denny a Tadeáše

To, na co se těší nejdeen fanoušek internetových celebrit, snad už brzy přijde. Dlouho avizovaný podcast Sugar Denny a Tadeáše Kuběnky snad brzy uvidí světlo světa. V prvním díle by oba měli být, alespoň co bylo odhaleno na Instagramu, mírně pod připití a o zábavu by tak neměla být nouze.

Sugar Denny zároveň plánuje další sugar sugar party. Bude na Halloween, v kostýmech a konat se bude v Praze.