Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: Antiyoutuber.cz

Týden na sítích: Davidovo kakání, Clash of the Stars a reakce Anny Šulc

I uplynulý týden přinesl na sociálních sítích nejednu novinku a zajímavost. Shopaholic Adel zazpívala o tom, kam chodí David na záchod, Anna Šulc řešila své vztahy. Objevil se ale i nový mixtape Yzomandiase. A kdo bude bojovat v Clash of the Stars?
  7:00

Ádin Davča

Kdo by si myslel, že kauza Shopaholic Adel a kakání jejího snoubence Davida je minulostí, ten by byl na omylu. Adéla se totiž sama zapojila do trendu, který právě letí na TikToku. Do melodie se tam zpívají nejrůznější věci. Mnoho uživatelů TikToku si šlo udělat legraci právě z Adély a jejího snoubence, no přidala se i ona sama.

„Tohle je Davča, Ádin Davča. Chodí na záchod do ká ef cé čka,“ zpívá Adéla. Video vidělo téměř osm set tisíc lidí. „Ona to vůbec nepochopila, co?“ ptá se jeden komentující. I další komentáře jsou v podobném duchu. Poukazují na to, že Adéla trend možná vůbec nepochopila. A nebo je to nějaký zvláštní způsob ironického humoru.

@shopaholicadelreal #duet s @@🫡 #davidekodadelky písnička o mém Davídkovi A má hláška která se chytla… Snad se vám to bude líbit, berte to jako srandu…@FregamerCZ ♬ original sound - 🫡

Karlo rapuje z vězení

Yzomandias spolu s Nobodylistenem vydal poslední z trilogie mixtapeů z editce J.Eden, tento nese podnázev #freekarlo edition. Odkazuje tak na člena labelu milion plus Karla, který je kvůli pašování drog na Slovensku ve vězení. A právě Karlo se poměrně překvapivě v jednom z tracků objevuje. Kto by to bol povedal má sice jen devětadvacet sekund, ale ohlas vzbudil veliký. Je to freestyle, ve kterém Karlo do telefonu rapuje o své aktuální situaci.

Vztahy Anny Šulcové

I tento týden se na sítích tak trochu řešily vztahy influencerky Anny Šulcové. Vydala vlog, ve kterém reaguje na drama posledních dnů a týdnů, primárně na TikToku. „Ve svých třiadvaceti jsem nikdy neměla vztah,“ říká třeba. Stěžuje si, že s kýmkoliv se objeví na sítích nebo ve videu, tak je s ním hned romanticky spojovaná. Což na budování vztahů moc nepřidá.

Jak ale upozornily některé reakční kanály, například Sibiřan, zveřejňování kohokoliv na internetu je její vlastní volba a musí s tím tak trochu počítat.

Clash of the Stars

Není tomu zas tak dávno, co jsme zažily druhý galavečer Clash of the Stars, za rohem je už ale další. V pondělí večer organizátoři na tiskové konferenci představí, kdo bude na třetím galavečeru bojovat a s kým. Některá jména, jako třeba influencer Luktuma, jsou poměrně očekávaná. Spekuluje se ale i o bizarnějších dvojicích jako jsou Zdeněk Macura a Josef Rychtář. Dvojice bojovníků vám následně představíme u nás na webu.