Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: Antiyoutuber.cz

Týden na sítích: Křest alba, klauni na streamu a cukrová party

Prázdniny budou pomalu končit a žákům a studentům bude končit volno. Kdo ale nemá volno ani v létě, jsou influenceři. Nezahálí a pravidelně nás zásobují obsahem jak kvalitnějším, tak bizarnějším. Minulý týden se například Maru Rosecká obula do Ladušky, Sugar Denny rozjela párty. Nuda nebyla ani v hudebním světě. Nové album pokřtil Calin.
  6:00

Maru v ringu

Kdo všechno se objeví a neobjeví na dalším galavečeru Clash of the Stars se ještě úplně neví. Známý je například souboj Filipa Grznára a Psyhopata Bejra. O další účast stojí i Kluk s kamením. Teoreticky se můžeme těšit i na zápas, kde bude jednou z bojujících Xholakys.

V minulém týdnu ale malý náznak účasti vypustila i další influencerka - Maru Rosecká. V populárním trendu, kde je využitá hláška Simony Tvardek z Like Housu naznačuje, že blízkým řekla něco, co ostatní tak šokovalo. Na stories ještě napsala, že blízkým řekla, že bude právě v Clash of the Stars. Že je to možné naznačilo pak i to, že měla v týdnu schůzku s Jakubem Jírou, který je jedním z promotérů akce.

Blok za klauny na streamu

A ještě jednou Maru Rosecká. S Laduškou bývala kamarádka, ač jejich přátelství bývalo místy výbušnější. Teď si ale Laduška právě Maru Roseckou zablokovala na TikToku. Proč? Laduška na TikToku pravidelně streamuje s bílou tabulí v pozadí. Na tu píše jména těch, kteří posílají neštědřejší dárky.

A právě to se Maru nelíbí. Stream okomentovala nejdřív emoji klaunů, moderátoři ji nejprve umlčeli, později dostala blok úplně. Přátelství je tedy asi už úplný konec.

Křest Calina

Calin v pátek v Ledárnách Braník pokřtil svou nejnovější desku Popstar. Zazněly hity jako například Hannah Montana, Popstar nebo starší Až na měsíc a Růže. Mezi hosty nechyběl Stein27, Hasan ani Viktor Sheen. I přes nepříznivé počasí na koncert dorazilo 2500 tisíce fanoušků. Odstartovala tak tour k nové desce, která končí na konci listopadu.

Calin se se svým nejnovějším albem drží už několik měsíců na prvních příčkách v hudebních žebříčcích. Hned po vydání byl nejposlouchanějším song Nad ránem, který propagoval na TikToku, teď si své prvenství drží Hannah Montana.

start POPSTAR TOUR 2022 SOLD OUT PRAHA. ⭐️
Na shows.mikeroft.com najdeš další zastávky tour.
Díky @viktorsheen @bennycristo @hasanspace @rychlikluci a @_btclub_ za pomoc

21. srpna 2022 v 11:43, příspěvek archivován: 21. srpna 2022 v 22:26

Sugar v Praze

Dlouho očekávaná party Sugar Denny v Praze o víkendu konečně proběhla. I přes to, že se některým lidem nelíbila cena vstupenek (400 korun) nakonec bylo zjevně plno. Denisa sice před začátkem akce řešila, že měla problémy s doručením fotostěny. Nakonec ale vše dopadlo nejspíš dobře a party proběhla. A dle videí na sociálních sítích to byla jízda. Denisa se nebála na pódiu přiznat, že je ale úplně opilá, na plátně svítila její ikonická fotka a všichni zpívali hity, které byly populární osm let zpátky.