Středa 8. května 2024, Den vítězství

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: Antiyoutuber.cz

Týden na sítích: Svobík s Babišem a vyprazdňování Sugar Denny

Ani uplynulý týden nebyl na sociálních sítích nuda. Nebyla nouze o bizár, třeba jako byl Svobíkův taneček s Andrejem Babišem, lehce nechutná témata, když Sugar Denny začala vyprávět, co za problémy jí způsobuje mléko, ale objevily se i novinky v hudebním světě.
  6:00

Svobík u Babišova obytňáku

Jako před pár týdny koloval interentem hashtag #srpenbezadel, na Instagramu se teď objevil další hashtag - #srpenbezsvobika. Čím si to Rošťák Svobík vysloužil? Stačil k tomu jediný příspěvek. Svobík ve společnosti Andreje Babiše. Video, ve kterém Svobík napodobuje tiktokový trend a Babiš se ho snaží trochu nemotorně napodobovat, doprovází písnička s poměrně explicitním textem.

Z videa jde poznat, že je točené před Babišovým obytným vozem, se kterým teď obráží republiku a zřejmě se tak připravuje na prezidentské volby. Spojení Svobíka s politikem se jeho fanouškům moc nelíbí. Zatímco Svobík napsal do popisku „S chábrem ve stylu,“ fanoušci reagují v jiném tónu. „Se zlodějem ve stylu,“ píše jeden z nich. Další dodávají, že tímhle u nich Rošťák klesl, jiní rovnou dávají unfollow.

@rostak_svobiik S chábrem ve stylu 🤪 #rostaksvobik #ComingOut #fyp #fy #czech #andrejbabis ♬ original sound - Frogge girl

Píseň Domi Alagia a kapely Slza

Sociální sítě jsou tu s námi už tak dlouho, že už influencery můžeme dělit do víc generací. A ty se, stejně jako v neinternetovém světě, sem tam prolínají. V čele kapely Slza stojí Petr Lexa, který se ale na internetu proslavil jako Hoggy. Ač kariéru, postavenou na YouTube kanále, změnil, na Instagramu je stále aktivní a má téměř půl milionu sledujících. Na TikToku má ještě víc Domi Alagia, influencerka a zpěvačka, která v minulosti byla právě fanynkou Hoggyho.

A jak se jejich cesty setkaly? Mají spolu singl. Jmenuje se Tak mi promiň, a pro Alagiu je, jak sama píše, nezvykle v češtině. V pondělí v devět ráno má pak premiéru klip.

Premiéra videoklipu TAK MI PROMIŇ ft @domialagia už v pondělí 15.8. v 9:00

13. srpna 2022 v 20:43, příspěvek archivován: 14. srpna 2022 v 22:02

Sugar Denny a laktóza

Lidí, kteří mají intoleranci na laktózu, je spousta. Ne každý ale sdílí na sociální sítě, co se mu, například po vypití kávy s mlékem, začne dít ve střevech. A právě tím své sledující minulý týden oblažila na Instagramu Sugar Denny. Mluvila o vyprazdňování, čemuž věnovala zhruba dvacet stories.

Zároveň měla ale trápení. Z mléka je i její Icon’s Matcha drink ve Starbucks. A Denisa začala tvrdit, že z rostlinného, které jí problémy nedělá, její zeleno-růžový nápoj vyrobit nejde. Fanoušci ale nelenili a napsali jí, že existuje i taková věc, jako mléko bez laktózy. A dokonce se ozval i jeden z baristů, který prozradil, že z rostlinného mléka ikonický drink vyrobit zkoušel a jde to.

Óda na Shopaholic Adel

Co by to bylo za týden, kdyby se neobjevilo něco spojeného se Shopaholic Adel. A to přes to, že srpen měl být bez této influencerky. Začátkem týdne se na TikToku objevila písnička od Týny Mrázkové která je o... Shopaholic Adel. Za necelý týden má přes jeden milion shlédnutí a lidé ji milují. V textu je všechno, co každý fanoušek Adély moc dobře zná. Co třeba? Vztah k živnostenskému listu, reborn panenka, benzínka v Chomutově a hlavně přítel Davča.

@tyna_mrazkova

sleduj ig - tyna_mrazkova ❤️❤️

♬ original sound - Tohle Není Týna Mrázková