Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Tyler Durden napadl ženu | foto: instagram.com

Bezdomovec a rapper Tyler Durden na ulici napadal ženy. Nyní je v rukou policie

Bezdomovec a rapper Tyler Durden napadl na ulici dvě ženy a byl zadržený policií. Jedno napadení natočila kamera a záběry se začaly šířit na sociálních sítích. Lidé z toho mají legraci a Durdena podporují. Podle policejního mluvčího nedávala rapperova výpověď žádný smysl. Durdenovu psychiku velmi ovlivnilo užívání drog.
  15:03

Výrazná a poměrně bizarní postava českého rapu David Štilip, který je známý pod pseudonymem Tyler Durden, se ocitl ve velikém problému. Muže, který je podle dostupných informací právě Durden, totiž zachytily kamery při tom, když na ulici bezdůvodně napadl kolemjdoucí ženu. Není to ale poprvé, kdy Štilip něco takového udělal a policii se ho podařilo vypátrat a následně zadržet. Jedné ženě měl způsobit otok s modřinou pod okem a druhé krvácivou ránu. Policie se domnívá, že Štilip takto napadl více žen. Když se prý snažil vysvětlit, co ho k takovému chování vedlo, jeho odpověď nedávala smysl.

Záběry, ve kterých Štilip napadl neznámou ženu, se začaly šířit na sociálních sítích a nejvíce na TikToku. Štilip prochází se zaťatou pěstí kolem ženy, kterou udeří a poté uteče pryč. Žena zavrávorá, ujde několik kroků, následně si dřepne na zem, kontroluje si obličej a poté nejspíš volá policii. Štilip je v tu chvíli už dávno pryč. „Kriminalisté muže již zadrželi, ale domnívají se, že tímto způsobem napadl více osob, které jeho násilné chování neoznámily. Jejich případné svědectví by bylo důležité pro další prověřování případu. Touto cestou se obracejí na další poškozené, aby se dostavili na kteroukoli policejní služebnu nebo kontaktovali linku 158,“ uvedl na webu policejní mluvčí Jan Rybanský.

Podle informací se ví také o druhé ženě, kterou si muž, dle všeho právě Štilip, vyhlédl a napadl. Tu měl podobným způsobem uhodit už v září a způsobit jí monokl a otok pod levým okem. Protože je informace o Štilipově chování teprve čerstvá, zatím není známo, kolik žen Štilip takto napadl. Je ale možné, že jich opravdu bude víc. Štilip, jednatřicetiletý muž, který byl svého času talentovaný rapper, propadl drogám, které mu zcela evidentně naprosto změnily psychiku. Nikdo neví, co ho vedlo k takovému chování a to ani kriminalisté, kteří ho vyslýchali. „Jako důvod svého jednání v obou případech uvedl skutečnosti, které nedávají smysl,“ řekl Rybanský.

Ačkoliv se Štilip dopustil něčeho, co je v očích většiny lidí naprosto neodpustitelné, někteří lidé na sociálních sítích napadení zlehčují a mají z něj legraci. „Prý nebyla real, tak fasovala. Jen se připravuje na Clash of the Stars. Za mě král,“ smějí se někteří lidé na sociálních sítích. Objevila se ale také spousta komentářů, ve kterých se ostatní lidé snaží těmto vtipálkům vysvětlit zásadní věc. Je úplně jedno, jak je kdo slavný a kolik má fanoušků, ale takové chování je naprosto neodpustitelné a nikdo by ho neměl zlehčovat. Štilip očividně není v pořádku a měl by samozřejmě vyhledat odbornou pomoc, aby se zbavil závislosti na drogách a také zlepšil svůj psychický stav.

Štilip je ale na drogách závislý už opravdu dlouho a podle některých je to naprosto nereálný scénář. Už v minulosti se dostal do problémů, kvůli různým panickým atakám, kdy se tolik bál vlastní smrti, že ohrožoval ostatní. Známý je také případ, kdy vyhrožoval, že se zabije poté, co po něm šla ochranka obchodu, ve kterém kradl. Nyní se opět dostal do problému a není vůbec jisté, jak tento případ dopadne. „Už ho konečně zavřete a bude klid. Všichni mu dáváte peníze proto, že je slavný a je to špatně, neměl by být na svobodě,“ píší lidé na sociálních sítích.

@standa.spok.streamy @Tyler Durden Revival #tylerdurden #czechrap #mladyleopard #sissyboydurden #porschepanameraturbo #matrodavinci #poseidonvltavy #kralbezhradu ♬ Noc Je Klíč - Gynger Money Gang

Ačkoliv si někdo může myslet, že Štilip za své chování nemůže a že za to mohou drogy, které mu změnily vnímání reality, není to tak. Brát drogy byla totiž jeho svobodná volba a i když je dnes v důsledku drog zcela jiným člověkem, neomlouvá to jeho chování. Je pravda, že mnoho lidí Štilipovi dávalo peníze pouze proto, že je slavný a jako protislužbu si s ním udělali fotku. Ale ve výsledku je Štilip narkoman, který se snaží přežívat ze dne na den a skoro všem je jasné, za co obdržené peníze utrácí. Pro napadené ženy to byl jistě šok a nejspíš si jen málokdo dokáže představit, jaký strach v tu chvíli musely cítit a komentáře lidí, kteří si z napadení dělají legraci, jsou proto opravdu nemístné.

Témata: Tyler Durden