Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Sarah Juree | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Učitelka zveřejňovala nahé fotky a videa na OnlyFans. Dostala za to padáka

Americkou učitelku Sarah Juree vyhodili z práce, protože se fotila nahá a dávala to na OnlyFans. Fotky pořizovala přímo ve třídě. Není výjimkou, že by učitelka byla vyhozena za sexuální vztah s žákem, či zveřejňování erotických fotek. Lásce, či sexuální touze se někdy zabránit nedá, bohužel to může nést nepříjemné následky.
  14:07

Přivydělávala si zveřejňováním erotických fotek na Onlyfans. Čtyřicetiletá učitelka a matka dvou dětí byla vyhozena poté, co lokální americký redaktor zveřejnil článek o jejím působení na OnlyFans. To je příběh učitelky Sarah Juree. I přes výpověď z práce má však její příběh šťastný konec.

Strádající Juree, snažící se si obstarat živobytí z platu učitele na plný úvazek, se na popud kamarádky rozhodla, že si založí OnlyFans. Ta se jí totiž pochlubila, že za jediný měsíc si na platformě vydělala přes devět tisíc dolarů. „Vydělávala jsem asi padesát dolarů za den. Pro mě to bylo ale skvělé, protože mi v tu dobu pomohlo cokoliv. Padesát babek by mi naplnilo například benzínovou nádrž,“ svěřuje se Juree v podcastu na YouTube Cocktails with Dimples and The Bear.

Juree tak začala působit na OnlyFans a postupně si vydělávala víc a víc peněz. Dokonce i ředitel školy, na které vyučovala, jí v tomto přivýdělku podporoval. Dával jí různé rady, jak svojí tvorbu zlepšit a dokonce jí doporučoval, aby začala prodávat své použité spodní prádlo. Po zveřejněném článku a zjištění, že některé její erotické fotky byly pořízené v prostorách školy, byl však nakonec ředitel nucen jí dát výpověď.

„Ve čtyřiceti jsem se ve svém těle cítila lépe než za celý svůj život, takže popravdě řečeno, byla to opravdu posilující věc, že jsem se konečně cítila sexy a krásná ve středním věku. Doufala jsem, že se dokážu udržet na OnlyFans a k tomu vyučovat, protože to miluji,“ Juree doplňuje v podcastu.

Výpověď jí však tolik mrzet nemusí. Díky kauze se stala velmi populární a dostala se dokonce do seznamu nejvýdělečnějších tvůrkyň na platformě. Momentálně má přes čtyři tisíce předplatitelů a vydělává si miliony měsíčně. Nedávno také vydala svůj nový merch společně s dalšími doplňky, jako náušnice, vibrátory, či samolepky.

Nová vycházející hvězda OnlyFans se také nechala slyšet, jak jí těší, že se mnoha mužům stále líbí. Přestože se musí potýkat se striemi, jizvami a jinými známkami stárnutí, je mezi uživateli OnlyFans velmi populární a oblíbená. Najdou se však i tací, kteří Juree uráží a odsuzují. „Je důležité pochopít, že lidé píšící nenávistné a urážející komentáře na internetu, si promítají své veškeré problémy, které mají uvnitř o svém těle a jejich sexualitě na ostatní,“ Juree se vyjadřuje k hejtrům.