Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Jake paul se utká v boxu proti Andersonu Silvovi | foto: https://www.instagram.com/jakepaul/Antiyoutuber.cz

Jake Paul jde do dalšho zápas. Vsadil se Whitem, lidé spekulují o podplácení zápasů

Jake Paul si v dalším boxerském zápase věří natolik, že se chce s Danou Whitem vsadit o pořádný balík peněz. Vyzval ho k sázce po tom, co White řekl, že Paula v boxu porazí i vysloužilý bojovník UFC. Lidé spekulují, zda si Paul zápasy nepodplácí.
  14:00

Na konci října čeká influencera a nyní i boxera Jakea Paula další zápas, tentokrát mu bude soupeřem bývalý šampion UFC Anderson Silva. Na tiskové konferenci, která zápas uvedla, poslal Paul vzkaz prezidentovi UFC Danu Whitovi. Ten totiž prohlašoval, že by se Jake Paul nikomu takovému, jako je Anderson Silva nikdy nepostavil.

„Nikdo si nemyslel, že ten zápas přijmu, dokonce ani Dana White,“ řekl Paul. „Ani on si nemyslel, že ten zápas přijmu. A Dano, vím, že se díváš, brácho. Pořád mi dlužíš milion dolarů, když sis vsadil proti mně na Bena Askrena,“ dodal.

Odkazoval k zápasu s Benem Askrenem, kdy Dana White veřejně prohlásil, že by vsadil milion dolarů na to, že Paula v boxu porazí i vysloužilý bojovník UFC. Paul nakonec Askrena zdrcujícím způsobem knokautoval. White později upřesnil, že na zápas ve skutečnosti nikdy nevsadil.

„Chci, abys vylezl z úkrytu, přestal se chovat jako s*ačka a vsadil si proti mně a Andersonovi a tentokrát skutečně zaplatil, protože sis myslel, že ten zápas nepřijmu. Vsaďme se o milion dolarů, dva nebo klidně pět milionů, je mi to fuk. Ale vsadím se, že to neuděláš, Dano, protože jsi prostě s*ačka,“ nechal se nyní slyšet Paul.

Že je Anderson Silva zatím největší boxerská výzva Jake Paul sám uznává. I tak je ale favoritem, a to i kvůli věku. Influencerovi je pětadvacet, Silvovi v dubnu bylo sedmačtyřicet. Zároveň Paul dodal, že Silva je bojovník, kterého si na rozdíl od některých svých předchozích soupeřů opravdu váží.

„Všechno to souvisí s tím, že všichni moji předchozí soupeři byli č**aci“, řekl Paul. „Anderson Silva je ten nejhodnější chlap na světě a my ho máme rádi. Pokud je můj soupeř č**ák, budu se k němu chovat jako k č**ákovi a nakopu mu p*del a myslím, že lidé znají i tuhle mou stránku.“

Od Andersona Silvy čekali mnozí jeho fanoušci sebevědomé chování, i kvůli tomu, jakou má v bojových sportech minulost. Jenže Brazilec k zápasu přistupuje opatrně, což nahrává lidem, kteří tvrdí, že si Jake Paul zápasy podplácí. „Vím, že je mezi mnou a jím velká věková propast. On představuje novou krev, hladovou krev. Mnoho soupeřů přede mnou jej podcenilo a pak toho litovali. Třeba mě porazí,“ řekl Silva s tím, že i když prohraje, určitě to neponičí odkaz všeho, co v bojových sportech dokázal.

Jake Paul je zatím v profesionálním boxu neporažený, 29. října ho čeká jeho šestý zápas. Právě proti bývalému šampionovi UFC ve střední váze Andersonu Silvovi. Zápas je stanoven na osm kol ve váze 85 kilogramů.