Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Umělá inteligence píše eseje i balící hlášky na Tinderu | foto: anyaberkut/iStock Antiyoutuber.cz

Umělá inteligence za vás napíše esej, ale i balící hlášky na Tinderu

Umělá inteligence se neustále vyvíjí a zdokonaluje se. Nový model ChatGPT je dokonce schopný psát rozsáhlé eseje ve všech světových jazycích včetně češtiny. Postupně to začínají využívat i studenti na středních a vysokých školách. Úspěch má ale i mezi uživateli Tinderu, za které píše balící hlášky.
  18:56

Nechat si napsat domácí úkol umělou inteligencí? To pro ChatGPT není žádným problémem. Rady, FattyPillow i Petr Mára zkouší její nové funkce. S přehledem zvládá napsat středoškolské i vysokoškolské eseje. Chytlavé balící hlášky na Tinderu pro ni také nejsou problém.

ChatGPT je nejchytřejším produktem vývoje umělé inteligence, který je založen na systému GPT. Zvládá generovat texty na takové úrovni, že se to téměř nedá rozeznat od lidské tvorby. Proti svému předchůdci OpenAl má mnohem vyvinutější schopnosti a dokáže napsat srozumitelnou esej.

„ChatGPT za vás dokáže napsat esej na jakékoliv téma. Kdybyste chtěli nepsat slohovky, domácí úkoly nebo referáty, je to skvělý způsob. Ta věc to na vás nenapíše celé, ale tak na devadesátiprocentní úspěšnost ano, což vám velmi usnadní práci,“ zaznělo ve videu u Radyho.

Robot je navíc schopen cenzury a umí si uvědomit, že na nějakou otázku neexistuje správná odpověď. Dává velký důraz i na to, aby odpovídal pouze na otázky, které nevedou k trestným činům. „Je mi líto, ale nemohu vám poradit, jak vykrást banku. Vykrádání bank je trestný čin a já jsem programovaný, abych pomáhal lidem v legálních a etických záležitostech. Navíc, jakékoliv rady týkající se nelegálních aktivit by byly nezodpovědné a špatné,“ odpovídá robot na dotaz, jak vykrást banku.

Lidé ChatGPT začali využívat k tomu, aby za ně vymýšlel balící hlášky na Tinderu. Uživatelé seznamovací aplikace napíší umělé inteligenci, jaké má jejich nové spojení záliby, a robot na základě toho vymyslí úvodní zprávu, kterou pak lidé jen přepošlou.

@ekoastoic THE FUTURE OF TINDER #greenscreen #chatgpt #openai #ai #rizz ♬ original sound - Dimitri

Uživatel Tinderu poprosil robota, aby napsal báseň ženě, se kterou si psal. Žena byla z básně nadšená. „Ach můj Bože! Ještě nikdy mi žádný muž nenapsal báseň. To je tak roztomilé,“ odpověděla. Uživatel TikToku pak robota požádal, aby napsal balící hlášku na téma fitness. „Nevadilo by vám, kdybych se posadil? Když sleduji, jak posilujete, tak mi z toho slábnou nohy,vymyslel robot. Muž se pak dočkal rande.