Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Mikuláškovi ukradli psa. | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Zápasníkovi Mikuláškovi někdo ukradl psa. Podle jeho poslední zprávy ho zřejmě srazilo auto

Zápasník z bojové organizace Clash of the Stars Václav „Baba Jaga“ Mikulášek v neděli prosil své sledující na Instagramu o pomoc. Někdo mu totiž měl ukrást psa Cloui. Stačilo ho prý jen pár minut nechat uvázaného před obchodem a už ho nějaký zloděj odvázal a odcizil. Poslední děsivá zpráva od Mikuláška je, že psa zřejmě srazilo auto.
  12:26

Násilí na zvířatech je něco neodpustitelného. Jak kdyby se v poslední době roztrhl pytel s těmi, kteří si dovolí na tato nevinná stvoření vztáhnout ruku. Za poslední týden je hned několik podobných virálních případů. Nyní na tuto nemilou ságu navazuje se svým příběhem zápasník z bojové organizace Clash of the Stars Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Ten informoval své sledující v neděli na Instagramu, že mu někdo ukradl jeho psa Cloui. Případ zatím bohužel nemá moc dobrý konec. Poslední zpráva, kterou fanouškům sdělil, je ta, že mělo psa srazit auto.

❤️ @best_bully_kennels @mabon_bully_kennels

12. ledna 2024 v 10:11, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 11:08

„Potřebuji pomoc internetu. Padesát minut zpátky, když jsem nechal Cloui před obchodem, bylo to tak dvě až tři minuty, ji někdo odepnul z vodítka a vzal,“ informuje Mikulášek své sledující na Instagramu. Povedlo se mu od lidí, kteří byli zřejmě přítomní incidentu, získat popis zloděje, který předal lidem na sítích. „Lidi mi řekli, že to byl větší týpek, hubený, pětatřicet až čtyřicet let. Bylo to kolem Dlouhé, Soukenické ulice,“ píše Mikulášek. Prosí tak sledující, aby mu dali vědět, pokud budou mít jakoukoliv informaci o jeho odcizeném psovi.

Cloui se tak vydal hledat do pražských ulic. Dlouhé hodiny po ní bez výsledku pátral. „Takže prošel jsem křížem krážem, co jsem mohl tady v Praze v okolí. Už asi dvě hodiny běhám po Praze, hledám a stále nic,“ informuje Mikulášek své sledující několik hodin po původním ohlášení. Obvolal prý všemožná čísla, na která se většinou při ztrátě psa telefonuje, avšak bez výsledku. Někdo měl podle jeho slov dokonce pravděpodobně kamerový záznam incidentu. Ten byl ale zřejmě nepoužitelný kvůli špatné kvalitě. „Díky moc lidem, co pomáhají. Prosím, dejte vědět, kdyby jste náhodou věděli něco dřív než já. Díky moc,“ zakončuje další instagramové story.

Loajální ❤️❤️

29. prosince 2023 v 17:17, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 11:09

Dlouho tak netušil, co se s jeho psem vlastně stalo. Na dalším instagramovém story informoval své sledující o tom, že Cloui měl někdo ze zřejmě kolemjdoucích zahlédnout, jak pobíhá sama po ulici. „Je to vlastně mezi Dlouhou a Pařížskou, jak tu prý běhala sama. Nevím, jestli to je pravda, tak jsem se sem šel podívat,“ vysvětluje. „Nevím, jaktože byla sama. Prý ale byla a někam zaběhla,“ doplňuje. Cloui je podle jeho slov moc hodná, a pravděpodobně právě kvůli tomu se nechala odvázat zatím neznámým zlodějem.

Na instagramové story mu bezpochyby odpovědělo mnoho sledujících. Ne všichni mu však posílali užitečné informace, či hezké zprávy. „Hele kšeft. Dáš mi pět tisíc, najdu ti ho a donesu,“ sdílí Mikulášek jednu ze zpráv, která mu přišla. Taková odporná zpráva přijde Mikuláškovi nepochopitelná. „Já chápu hodně věcí ale hyeny ne. Ale lidskost jako kráva. Dám ti pět tisíc, k tomu facky i bez psa,“ reaguje v příběhu na zprávu. Nebyla to však jediná taková zpráva, která mu přišla.

Bully love. ❤️

4. listopadu 2023 v 19:48, příspěvek archivován: 18. března 2024 v 11:10

„Jestli se nepodaří, dám ti vědět. Kousek a měl jsem ho kámo, ale utekl. Je hodný, ale běžel směrem, jak je Pařížská a rovně furt tím směrem,“ píše mu další z lidí na Instagramu. V té době už však Mikulášek zřejmě věděl, kde se Cloui nachází a co se s ní stalo. Věděl tak, že ten kdo mu tuto zprávu poslal, lže. „Může mi někdo dotáhnout tady toho ulhance?“ reaguje v příběhu na zprávu. Dvě hodiny předtím sledující informoval o děsivé věci. Jeho psa zřejmě srazilo auto. „Tak poslední aktualizace. Prý mi srazilo Cloui auto. Je u veterináře. Jedu tam. Díky moc všem za pomoc,“ píše v příběhu.