Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Influencerské Vánoce. | foto: instagram.com

Influencerské Vánoce: poukázka na miminko a poselství Shopaholic Adel

Vánoce českých influencerů jsou zajímavé. Někteří si soukromí střeží, moc toho neukazují a sledujícím spíš přejí krásné svátky. Jiní sdílí alespoň útržky a další sdílí i to, co našli pod stromečkem. Některé dárky jsou milé, jiné šokující, některé podivné. Nejedno podivení vyvolal dárek od Datla, který je v insolvenci, pro přítelkyni Báru.
  10:15

Doby, kdy influenceři ještě na Štědrý den natáčeli unboxing toho, co dostali pod vánočním stromečkem, jsou už ty tam. I tak ale někteří influenceři sdílí, co jim Ježíšek letos nadělil. A stejně jako je rozmanitá česká internetová scéna, tak rozmanité jsou i dárky.

Mezi jednu z influencerek, která v brzkých dobách svého YouTube kanálu natáčela unboxingy, patří i Bé Ha Nguyen, tehdy známá jako Stylewithme. Ta se letos vydala na Vánoce s přítelem do Brazílie, o dárky však nepřišla. A její Ježíšek byl opravdu štědrý. Na stories na Instagramu sdílela, že jí přítel nadělil hodinky Rolex. „Tohle stále nezvládám zpracovat,“ napsala na Instagram, kam doplnila vzkaz pro přítele, u kterého prý stále přemýšlí, co udělala, že si zasloužila někoho, jako je on.

Trošku specifický dárek dal své přítelkyni Báře Marek Valášek alias Datel. Na Instagramu v několika stories vypráví o tom, jak by Bára chtěla miminko, on měl v plánu čekat ještě několik let, no nakonec mu došlo, že má Báru rád, dítě by s ní klidně už měl a tak jí ho nadělí pod stromeček. Konkrétně tedy poukázku na miminko, platnou až do konce roku 2024. V tomu Báře, se kterou se poměrně kontroverzně dal dohromady při natáčení reality show Like House, dal i malé dětské botičky.

Zda Bára od Datla, který je v insolvenci a údajně bere měsíčně plat nižší, než patnáct tisíc korun, dostala i něco jiného, zatím nevíme.

Fanoušci a sledující dvojice jsou z dárku však poměrně rozpačití. „Pochopila bych oznámení o tom, že už jste v tom, ale oznámení o tom, že se snažíte o miminko? Které vám může trvat klidně i roky a lidé se vás neustále budou ptát už? To mi přijde teda divný,“ píše jedna ze sledujících a není sama. Další komentující pak píší, že jim to celé přijde jako sbírání lajků.

Vtipný dárek od maminky zveřejnil na Instagramu beauty influencer Ondřej Bortel. Pod stromeček mu nadělila hrnek s podobiznou Shopaholic Adel, což Bortel doplnil vtipným zvukem Adély zpívající All I Want For Christmas Is You.

A sama Shopaholic Adel vyslala na Instagramu vánoční poselství. Ta ve stories popřála hezké svátky všem, i haterům a prý ví, že jí lidé nevěří, protože udělala chyby.

„Každej se dokáže změnit a uznat chyby. Chtěla jsem vám popřát krásný Štědrý den a svátky. Slibuji vám, do nového roku se chci změnit a víc si vážit svých dětí a Davida,“ povídá Adéla v potemnělých stories s vánočním filtrem přes obličej. „Žijeme jen jednou, tak si toho života budeme užívat,“ dodává. Otázka však je, zda se Adéle dají takové sliby věřit. Není to totiž poprvé, co slíbila, že se změní.