Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Veronica Biasiol je na sítích pod palbou ostré kritiky. Zkazila jsi vztah a děláš ze sebe chudinku na TikToku, píšou jí lidé

Influencerka a modelka Veronica Biasiol nedávno ukončila vztah s Barborou Mlejnkovou. Nyní si podle lidí na sociálních sítích hraje na oběť, což považují za směšné. „Zničila jsi vztah a teď chceš, abychom tě litovali,“ píšou lidé. Vztahové drama jí zřejmě v něčem pomohlo. Po oznámení rozchodu jí na Instagramu přibylo za pár dnů téměř šest tisíc nových sledujících.
  14:26

Koncem minulého měsíce oznámila modelka, influencerka a podnikatelka Veronica Biasiol rozchod s Barborou Mlejnkovou. Od té doby začali lidé na sociálních sítích vytvářet různé spekulace o pravém důvodu rozpadu jejich vztahu. Hodně z nich mluvilo o tom, že se influencerka zřejmě nepoučila ze svých chyb a opět Mlejnkovou podvedla. Je to už více než týden a každá se s rozchodem vypořádává po svém. Mlejnková se podle Instagramu soustředí hlavně na přátele a rodinu, zatímco Biasiol se připravuje na finálový galavečer Miss Czech Republic 2024.

Většinou, když se kolem nějakého influencera odehrává drama, mnoho lidí se jde podívat na jejich Instagram a případně je začne sledovat. Kontroverzní kauzy influencerům tak často nemusí jen uškodit. To jde ukázkově vidět i na profilu Biasiol. Té v den, kdy oznámila rozchod, přišlo podle webu socialblade.com přes sedmnáct set nových sledujících. Zhruba za týden po rozchodu získala přibližně šest tisíc nových sledujících. Stejně pozitivně, co se týče nových sledujících, na tom Mlejnková není. Konkrétní statistiky se však dají velice těžko zjistit, jelikož si v období rozchodu nastavila Instagram jako soukromý.

Podle sítí se zdá, že se každá s rozchodem vypořádává po svém. Biasiol na svůj TikTok nyní zveřejnila video, které podle lidí bezpochyby naráží na Mlejnkovou. „Když je tvoje duševní pohoda konečně na prvním místě“ píše se ve videu, ve kterém se ležící Biasiol protahuje na posteli. Ačkoliv u něj vypnula komentáře, lidé ho stáhli, nahráli na jiné sítě a začali řešit. Diskuzím nad ním se tak nevyhnula. Většina ji za krátké video kritizuje. „Zase ze sebe dělá oběť, jak jinak. Klasický narcistický manipulátor,“ komentuje video na Facebooku jedna slečna. „Hej, už mě tato osoba vys*rá,“ píše další.

@veronicabiasiol

♬ original sound - Rachel

Ne ale každý na sítích proti Biasiol brojí. Ačkoliv většina uznává, že její chování nebylo nejlepší, i Mlejnková podle nich nebyla nejdokonalejší. „Já si myslím, že s Bárou to ale taky neměla jednoduché. Bára je rapl a taky si kolikrát nevidí do huby. Jenom se mi zdá Bára moc opěvovaná. Ona třeba nezahýbá, ale svatá taky není,“ píše další slečna v diskuzi na Facebooku. Na to jiní lidé zareagovali tak, že tu horší stránku podle nich v ní probudila právě Biasiol.

Velice se také řešil důvod jejich rozchodu. Biasiol na svůj Instagram napsala, že se jejich osobnosti jednoduše neslučovaly a poprosila o respektování jejich soukromí. Někteří lidé si však myslí, že v tom mohl hrát roli dokonce jiný muž. Hodnotí tak například podle TikTok videí, které Biasiol repostuje. „Když se mě dotýká, ale respektuje mě. Je ochranářský, ale ne až moc. Žárlivý, ale zvládne sám sebe. Špinavý, ale jen v tom správném slova smyslu,“ píše se v TikTok videu, ve kterém v pozadí hraje písnička „Te amo“ od Rihanny, který Biasiol nyní repostovala.

@iamcarriekirsten

♬ original sound - EX7STENCE™

Většina ostatních videí, které momentálně repostuje, je často na stejné téma, jak ze života odstřihla toxické lidi a tak podobně. „Když se tvoje nejoblíbenější osoba v životě stala tvojí největší lekcí v životě,“ píše se v jednom videu, které repostovala. „Toxický lidi, kteří se chovají jako oběti, je ta nejvtipnější s*ačka,“ píše se v dalším, které natočila známá influencerka Carrie Kirsten.

Témata: Veronica Biasiol