Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Veronica Biasiol a Barbora Mlejnková | foto: Instagram

Velikonoce, svátky (ne)klidu? Influenceři se snaží těžit z rozchodů na sociálních sítích

Prodloužený velikonoční víkend skončil, dramata ale stále trvají. Na sociálních sítích rezonuje rozchod Veronicy Biasiol a Báry Mlejnkové, spekuluje se i o nevěře. Biasiol prý opět Mlejnkovou podvedla, tentokrát s Adamem Sedrem z Love Islandu. Tím ale dramata bývalých účastníků z ostrova lásky nekončí. Na sítích se stále řeší i rozchod Rachel Karnížové a Clauda Lhoteckého.
  13:37

Máme za sebou prodloužený velikonoční víkend a ač se většina z nás těšila na období klidu strávené s rodinou, influenceři se rozhodli pro čtyři dny plné dramat na sociálních sítích. A o nejvíce z nich se postarali bývalí účastníci Love Islandu. Opět se řeší vztah, respektive rozchod, Veronicy Biasiol a Báry Mlejnkové a nevěra první jmenované influencerky a navíc ještě stále pokračuje drama ohledně rozchodu Rachel Karnížové a Clauda Lhoteckého.

Už začátkem prodlouženého víkendu se začaly šířit informace o tom, že se Mlejnková a Biasiol rozešly. Netrvalo dlouho a obě spekulace potvrdily. „Ano, rozešly jsme se. Naše osobnosti jsou zjevně neslučitelné a to mě vede k nutnosti jít dál vlastním směrem. Poslední tři roky byly jedny z nejintenzivnějších v mém životě, ale cítím, že jsme si předaly to, co jsme měly,“ napsala Biasiol na Instagramu. Prý se neustále snažila vztah napravit, po „posledních událostech“ rezignovala a vztah nadobro ukončila. Dále požádala o respektování soukromí.

Mlejnková na Instagramu vysvětlila, že byla z rozchodu zaskočená a byla přesvědčená o tom, že je jejich vztah zalitý sluncem. „Je asi na Verče, aby to vysvětlila,“ dodala. Je vhodné také připomenout, že ze tří let vztahu, které byly prý nejintenzivnější v životě Biasiol, byla Mlejnkové téměř jeden rok nevěrná s Alicí Kolarčíkovou. Úsměvně v tento moment působí také fakt, že ještě nedávno Biasiol opakovaně v rozhovorech tvrdila, že pokud jsou ve vztahu dvě ženy, nemají potřebu se podvádět a pokud někoho ve vztahu podváděla ona, šlo o muže, kterého navíc podváděla s ženou. Mezi ženami se totiž zkrátka nevěra nenosí. S Mlejnkovou se navíc několikrát shodly, že k sobě jednoduše patří a nikdy to nebude jinak.

Evidentně Biasiol lhala už tehdy a zdá se, že i tentokrát. Za rozchodem by totiž neměly být neslučitelné osobnosti, ale opět nevěra a navíc s mužem. Na sociálních sítích se těsně po oznámení rozchodu začaly šířit spekulace o tom, že měla Biasiol Mlejnkovou podvádět s účastníkem třetí řady Love Islandu, Adamem Sedrem. Prý kvůli tomu, že jí chyběla mužská energie.

Ač zatím ani jeden z nich poměr nepřiznal, do situace se vložila bývalá partnerka Sedra Vendula „Venis“ Dao, která měla s Biasiol blízký přátelský vztah. Ještě nedávno jí na sociálních sítích komentovala fotky a videa s tím, jak moc jí to sluší. Lidé ji však začali v komentářích upozorňovat na to, že by měla mít Biasiol poměr právě se Sedrem. Netrvalo dlouho a přišlo i její vyjádření. „Jsem absolutně fascinovaná tím, jak se lidé, kteří při sobě stáli v důležité životní chvíle, dokážou během minuty otočit zády. A to jen kvůli pěti minutám zábavy. Déle to určitě netrvalo,“ napsala na Instagram.

A zdá se, že se do nudných velikonočních dní drama naprosto hodilo. Biasiol čelí v současné době na sociálních sítích velké kritice, i přes to ji pravděpodobně kvůli kauze začalo sledovat na Instagramu mnoho lidí. Ač jí počet sledujících v jiné dny klesal raketovou rychlostí, teď se trend změnil. Za dva dny jí přibylo tři tisíce sledujících. Sedrovi také počet sledující dobou klesá, za uplynulý víkend mu přibylo zhruba 600 sledujících. Dao sledující klesají pořád. Nejvíc sledujících z kauzy vytěžila Mlejnková, která si těsně před oznámením rozchodu zamkla Instagram. Za dva dny jí přibylo přes 20 tisíc sledujících.

Další drama z Love Islandu

Rozchodem a nevěrou Biasiol však dramata nekončí. Ještě stále se na sociálních řeší rozchod Rachel Karnížové a Clauda Lhoteckého. Ještě před tím, než Karnížová odletěla na Survivor do Dominikánské republiky, oznámila na sítích rozchod s Lhoteckým. Po tom, co se vrátila ji ale prý z ničeho nic začal ignorovat a ona nevěděla proč. Snažila se ho několikrát kontaktovat, on na její zprávy ani telefonáty nereagoval. Ona se od té doby veřejně několikrát k rozchodu vyjádřila a mluvila o něm velmi otevřeně v několika rozhovorech.

Lhotecký se ale rozhodl vrátit úder a ukázat, jaká „doopravdy Rachel je“ a také to, že s rozchodem není rozhodně vyrovnaná tak, jak tvrdí. Nejdříve natočil krátké video, ve kterém ukázal několik soukromých konverzací s tím, že ho ona sama po rozchodu opakovaně kontaktovala a chtěla ho zpátky. Karnížová na jeho vyjádření reagovala s tím, že on nikoho nezajímá a jen si chce pomocí rozchodu zvýšit počet sledujících na sociálních sítích.

V neděli večer Lhotecký společně s Oliverem Průchou, dalším kontroverzním účastníkem Love Islandu, na slova Karnížové reagoval. Jejich tvrzení nijak přelomová ani důležitá nejsou, nicméně jeden moment zbytečně dlouhého a rádoby vtipného videa diváky zaujal. Průcha totiž přiznal, že se měl po Love Islandu s Karnížovou líbat v pražském Duplexu zatímco Lhotecký tancoval opodál. V moment, kdy se Karnížová začala svlékat, prý Průcha přestal, protože nechtěl ublížit Lhoteckému.

Ani jednomu z nich však drama na sociálních sítích příliš nepomohlo. Karnížové roste počet sledujících poměrně stabilně a vzhledem k tomu, že má dlouhodobě soukromý profil na Instagramu, není možné jednoznačně určit, jak vysoký je nárůst po dramatickém víkendu. Lhoteckému naopak sledující klesají a účast Průchy v kauze je absolutně irelevantní a tak nemá smysl jeho počet sledujících jakkoli analyzovat.

Témata: Veronica Biasiol