Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Influenceři, o kterých se mluví. | foto: instagram.com

Týden na sítích: návrat vztahu Veronicy Biasiol, konec Shopaholic Adel a rapper na útěku

I uplynulý týden přinesl další nálož zpráv ze světa influencerů. Už klasicky se řešila Shopaholic Adel a její eskapády, sledující zaujala ale i Veronica Biasiol a její návrat k přítelkyni Báře.
  10:00

Shopaholic Adel

Reakce a komentáře směrem k Shopaholic Adel neustále přibývají. Poté, co se na YouTube objevilo video, které Adélu kritizovalo za její merch, přichází další a to na všech sociálních sítích. „To, co se děje kolem Shopaholic Adel musí skončit,“ začíná TikTok Sváťa Barek. „Já to chápu, je to bizár co se kolem ní děje. Jak si myslí, že je slavná. To její nechutně velký ego,“ pokračuje a dodává, že Adéla je nemocný člověk a dodává, že důležité je myslet i na to, co se stane s její psychikou, až zájem o její osobu opadne. „Uvědomujete si, jaké následky to může mít?“ dodává a připomíná i její kauzu s ukradeným logem Starbucks, což je spor, který může skončit až u soudu. 

@svataba Tohle jsem ještě od nikoho neslyšel a myslím, že by to mělo zaznít… #shopaholicadel #svataba #nazor #cztiktok ♬ [Chill] Lo-Fi HipHop(856705) - Yu Yaguchi

Obsáhlou reakci přidal i youtuber Vidrail. Jeho video, které za pět dní vidělo téměř čtvrt milionu lidí, sklízí pochvalné reakce. „Pravda, která měla být řečena už dříve. Řekl jsi to hezky a pravdivě. Největší problém jsme my, kteří to sdílíme. A podobně jak ty. Víckrát jsem viděl shopaholicadel za poslední dny než jsem mrknul,“ souhlasí jeden z komentujících.

Většina videí komentuje hlavně to, jak se zmíněná influencerka v posledních dnech a týdnech chová. Ve videích a živých streamech je mnohdy agresivní, jde vidět, že má velké sebevědomí. Mnohdy však zároveň nechápe, že si z ní její sledující dělají hlavně legraci. 

Veronica Biasiol znovu ve vztahu

Bývalá youtuberka a současná influencerka Veronika Biasiol už zase není single. Podle stories, které zveřejňovala ona i její bývalá přítelkyně, je znovu s další českou influencerkou Biiem alias Bárou Mlejnkovou. Ta v minulosti chodila i s českou fotbalistkou a influencerkou Bárou Votíkovou.

Pikantní na návratu obou žen je to, že po rozchodu Mlejknová veřejně promluvila o tom, jaký vztah s Biasiol měla, že jejich rozchod nebyl nejhezčí. 

Chci jenom peníze

Parodická písnička youtubera Stay12 na Adama Kajumi, Chci jenom peníze, opět zmizela z YouTube. Poté, co Stay12 ve videu mluvil o tom, jak se mu neznámý člověk pokusil video z YouTube odstranit a následně ho vydíral, je píseň znovu pryč. I tentokrát je za tím nahlášení třetí strany. 

Rapper na útěku

Slovenský rapper Daweed Hustle, pravým jménem David Žigo, nenastoupil do vězení a je na útěku. Slovenská policie po něm pátrá. Proč měl nastoupit do vězení se zatím neví.