Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Veronika Tázlerová | foto: https://www.instagram.com/p/Ci8DBpgoGFf/?hl=csAntiyoutuber.cz

Manažerka Kajumiho Veronika Tázlerová: Od šikany a drastického hubnutí k radám pro ostatní

Veronika Tázlerová je influencerka a manažerka Adama Kajumiho. Tvorbu zaměřuje na osobnostní růst, mental health, kavárny a módu. Nedávno fanouškům prozradila, jak zhubla čtyřicet kilo.V dětství kvůli své váze zažívala mnoho šikany. Nyní radí lidem na sítích, jak správně jíst a zdravě hubnout.
  13:14

Veronika Tázlerová je zdatná PR manažerka a marketérka, která zastupuje Adama Kajumiho. Sama se však také da považovat za influencerku a pomocí svého Instagramu a blogu učí lidi sebelásce. Nedávno sdílela svůj příběh o tom, jak zhubla 40 kilo.

Tázlerová v dětství neměla zrovna svoji vysněnou postavu a všichni jí to dávali najevo. Rodiče i spolužáci se ji neustále vysmívali a ona tak s prvním hubnutím začala již v jedenácti letech. Od té doby neustále cvičila, nesprávně jedla a byla naprosto bez energie.

„Zhubla jsem skoro 40 kilo a výsledek byl drastický. I přes to, že jsem několikrát týdně posilovala ve fitku, stala se ze mě chodící kostra. Neměla jsem svaly, byla mi pořád zima, ztratila jsem menstruaci a nechápala jsem, proč nedosahuji výsledků, které mi slibovali všichni ti samozvaní internetoví specialisté,“ vyjádřila se Tázlerová na svém blogu.

Oči ji otevřely až konzultace u výživové poradkyně, které dostala k narozeninám. Změnila své myšlení a místo kil začala řešit, jak funguje naše tělo a začala se zajímat o složení potravin. Zjistila, že váha je jen číslo a není třeba se kvůli němu stresovat. Podle svých slov zkrátka začala konečně být výživově gramotná.

Tázlerová považuje za obrovský problém fakt, že na školách se konečně začíná učit o finanční nebo mediální gramotnosti, ale výživu všichni opomíjí. Zdravá strava je ale podle ní důležitou součástí osobního rozvoje každého člověka, který chce žít dlouhý a kvalitní život bez nemocí.

„Ať už jsme tedy tlustí nebo hubení, jsem toho názoru, že bychom se měli zajímat o to, co jíme. Pomůže nám to nejen ke zdravějšímu a spokojenějšímu životu, ale i k dosahování výsledků, po kterých toužíme. Budeme schopni zhubnout, aniž by se nám kila po měsíci vrátila zpět. Dokážeme si budovat svaly a budeme produktivnější v práci. Když budeme vědět, jak strava ovlivňuje všechno, co děláme, už nikdy se nebudeme muset omezovat ani hladovět,“ dodala.

Nyní si váhu udržuje již více než čtyři roky. Jídlo si hlídá, nepije alkohol a více než na kalorie se zaměřuje na vyvážený poměr živin ve stravě a snaží se svému tělu dávat vše, co potřebuje. Stále na sobě ale pociťuje následky nezdravého hubnutí a snaží se nabírat svaly.