Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

S youtuberem chodila, když jí bylo 13, jemu 22. Měla prý psychické problémy a chtěla spáchat sebevraždu

Temná historie se drápe na povrch. Bývalá partnerka kontroverzního youtubera Ondry Vlčka promluvila. Na jednom TikTok streamu se svěřila, jak hrozné bylo s influencerem chodit. V té době třináctiletá Veronika se musela potýkat s ostrou kritikou a zřejmě i šikanou na sítích. Měla prý psychické problémy a dokonce uvažovala o sebevraždě.
  14:25

Láska k nezletilým děvčatům byla v souvislosti s youtuberem Ondrou Vlčkem vždy probíraným tématem. Své partnerky si vybíral o mnoho let mladší. Jedné z nich mělo být dokonce v době jejich vztahu pouhých třináct let, jemu tehdy bylo dvaadvacet. Je to už nějaký ten pátek, co Vlček ukončil svou youtuberskou kariéru a stáhl se do ústraní. Partnerku má novou, opět výrazně mladší. Nyní už devatenáctiletá Veronika se po dlouhých letech konečně více vyjádřila k vztahu s kontroverzním youtuberem. Vztah s Vlčkem ji, zdá se, pořádně poznamenal.

@vevuna_satrazemis

Skladba století!

♬ původní zvuk - 💛

„Hele mluvit o tom asi nechci, protože to je takové celkem dost citlivé téma a nedokázala jsem se s tím sama celý život smířit a někomu to říct,“ říká Veronika na TikTok streamu. Na vztah s Vlčkem nevzpomíná zrovna nejlépe a idea toho, že by se k němu měla vrátit, je pro ni nepředstavitelná. Podle jejího vyjádření jí youtuber nejspíš velmi ublížil. „Já už bych s tím člověkem nedokázala být ani minutu v jedné místnosti, prostě ne,“ říká. Když s Vlčkem začala randit, tak to prý nebylo kvůli tomu, že by ji zaujal jako youtuber. Takové tvůrce nesledovala a Vlčka ani jako youtubera neznala. Poznat ho měla zřejmě skrze platformu Facebook.

Proč tedy jejich vztah skončil? „Spíš jsem až následně poznala, co to je za člověka a proto bych ho teď už ani nemohla vystát, protože mi lhal celé dva roky,“ vysvětluje, co o Vlčkovi později zjistila. To však ale není vše. Měl ji prý pravděpodobně s více slečnami podvádět. „Bylo to takové vždycky jakože: ,no ale ty víš jakože bych to nikdy neudělal. Ty lidi prostě jenom nám chtějí uškodit, protože prostě jim vadí náš vztah’,“ vysvětluje, jak se měl Vlček vymlouvat, když ho konfrontovala s tím, že ji má podvádět.

V době vztahu s Vlčkem byli oba cílem ostré kritiky, jak ze strany reakčních kanálů, tak lidí na sítích. V tak nízkém věku to prý snášela velice špatně. Popsala to jako procházku peklem. „Brala jsem antidepresiva a byla jsem fakt jako strašně vygumovaná. Mě to prostě přivedlo k totálnímu šílenství,“ vysvětluje. V některých momentech se prý cítila tak na dně, že si chtěla sáhnout i na vlastní život. „Já jsem normálně viděla různé stíny. Měla jsem úplně halucinace a to všechno jenom proto, že jsem byla psychicky fakt úplně v p*deli,“ pokračuje, že následně skončila v psychiatrické léčebně.

„To bylo vše důsledkem toho, že jsem si začala něco s takovým člověkem,“ říká, že se Vlček k jejímu psychickému stavu nepostavil zrovna nejlépe. I když ho žádala o to, aby smazal jejich společné videa, tak to neudělal. Podle jejích slov má Vlček bezpochyby pořádný bordel v hlavě. „Neřekla bych, že přímo pedofil. Řekla bych že nemá něco v pořádku v hlavě. Pedofil bych ale vyloženě neřekla, to je zase něco o trochu jiného,“ reaguje na komentáře lidí na streamu. V té době, kdy jí bylo třináct let, byla už podle jejích slov na svůj věk vyvinutá. Proto podle ní Vlček není pedofil.

Vlček své poslední video na YouTube zveřejnil před více jak rokem. Od té doby není aktivní nijak zvlášť ani na svých ostatních platformách. Nejvíce působí zřejmě ve facebookových skupinách, ve kterých se chlubí tím, co našel v popelnicích. Vyhledává v nich převážně staré předměty jako například hrnečky, hračky, či elektroniku.

Témata: Ondra Vlček