Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Victoria Paris získala zavazadlo díky fanouškům | foto: instagram.com

Tiktokerka využila fanoušky k získání ztraceného kufru. Fanoušci zahltili letiště zprávami

Tiktokerka Victoria Paris ztratila své zavazadlo a tak se rozhodla zmobilizovat své fanoušky. Ti ji poslechli a začali bombardovat leteckou společnost otázkami, kde je kufr jejich oblíbenkyně. Aerolinka to označila jako šikanu, nakonec však uspíšila hledání a nakonec ho úspěšně odeslala zpět.
  10:00

Velký počet sledujících se dá využít ke spoustě věcem. To si pravděpodobně uvědomila také americká tiktokerka Victoria Paris, která se fanouškům svěřila, že francouzské aerolinky ztratily její zavazadlo. Na svůj TikTok nahrála velmi emotivní video, ve kterém svým fanouškům sděluje, že přišla o svůj kufr s věcmi. Velmi ostře se v něm vyjadřuje k francouzské společnosti a také k Francouzům samotným. Prý společnosti napsala, že by ráda věděla, kdy může očekávat nalezení a vrácení jejího zavazadla. Dostalo se jí však odpovědi, že to nikdo neví.

Paris, kterou sleduje 1,7 milionů lidí, se kvůli tomu velmi naštvala a její fanoušci se rozhodli, že jí pomohou získat její zavazadlo zpět. Paris totiž ve videu tekly slzy a i když se snažila tvářit sebevědomě, bylo vidět, že je z toho opravdu špatná. „Dobrý den, vy za*raný sv*ně. S*át na Air France,“ křičela ve videu Paris. Video má 2,6 milionů zhlédnutí a Paris přišla se zvláštním nápadem. Poprosila totiž své fanoušky, aby začali posílat hromadu zpráv vedení aerolinek Air France a ptali se, kde skončilo zavazadlo jejich oblíbené tiktokerky. Vedení Air France obdrželo doslova tisíce rozzlobených zpráv, rozhodlo se však, že na ně nebude nijak reagovat. Obrovská smršť zpráv se objevila také na TikToku Air France, kde lidé psali stejné věci do komentářů.

Paris, která se právě nacházela v Lisabonu, začala být velice nervózní. Ve svém kufru totiž měla všechny své osobní věci, ale stále se jí nedostalo odpovědi, kde se její zavazadlo nachází. Později zjistila, že se zavazadlo nachází ve Francii, což samozřejmě okamžitě sdělila Air France. Obdržela ale pouze zprávu od vedení Air France, která jí příliš neuklidnila. „Šikanování vám nijak nepomůže,“ stálo ve zprávě. Vedení tím naráželo na fakt, že jim přišlo tisíce zpráv, které řeší ztracené zavazadlo. Celá situace se ztraceným zavazadlem může trvat kolikrát velmi dlouho. Zdá se ale, že zahlcení zprávami nakonec splnilo svůj účel. Vedení Air France totiž pravděpodobně došla trpělivost a uspíšilo lokalizování kufru tiktokerky.

Paris přidala na svůj TikTok video, ve kterém radostně oznamuje, že se konečně dočká postrádaného kufru. „Říkali mi, že mi šikanování nepomůže, ale po všech těch tisících zpráv na jejich Instagramu a TikToku, se moje zavazadlo konečně vrací domů k mamince,“ oznámila šťastná Paris. Přišla jí totiž zpráva, že se její kufr našel a okamžitě ho posílají do Lisabonu. I když byla Paris ze začátku na Air France velmi naštvaná, po zprávě z ní všechna špatná nálada pravděpodobně opadla. Svým fanouškům totiž nejen poděkovala za jejich pomoc, ale dokonce je také vyzvala k tomu, aby se ještě jednou vrátili k psaní komentářů a poděkovali Air France za to, že dokázali její kufr najít a v pořádku jí ho doručit. „Děkujeme, že jste vrátili naší královně její zavazadlo, ať se daří,“ psali fanoušci Paris do komentářů Air France.

Celá aerolinka si tak mohla zhluboka oddechnout, že se konečně zbavila obrovského množství zpráv, které jí neustále chodily. Není to ovšem poprvé, kdy známí lidé využili svou slávu k tomu, aby získali zavazadlo od letecké společnosti. Známý je také případ, kdy profesionální hráč pokeru Steve O´Dwyer veřejně vyzval jinou aerolinku na Twitteru a také v živém vysílání k tomu, aby okamžitě vrátili jeho ztracený kufr. Jeho fanoušci reagovali v podstatě stejně, jako v případě Paris.