Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Calin a Viktor Sheen | foto: instagram.com

Calin a Viktor Sheen vydávají společné album. V říjnu chtějí vyprodat O2 arénu

Calin a Viktor Sheen, dva nejposlouchanější čeští interpreti vydali o půlnoci nové společné album s názvem „Roadtrip“. Jejich videoklip k singlu „Dívej“ obsadil první místo v trendech. V říjnu mají v plánu udělat křest alba v O2 aréně.
  13:42

Viktor Sheen a Calin patří mezi dva nejposlouchanější české interprety. Měsíčně je dohromady poslouchá 1,2 milionů lidí. Oba dva se už jednou rozhodli vydat společnou píseň s názvem „Až na měsíc“, která se stala jednou z nejoblíbenějších mezi jejich fanoušky a nasbírala desítky milionů přehrání. Ve skladbě se také objevil NikTendo a Hasan. Nyní se však oba interpreti dohodli, že spolu vytvoří nové album. Spojení těchto dvou jmen totiž zaručuje obrovskou sledovanost, ale také spojení dvou táborů fanoušků.

Sheen a Calin vydali v pátek 3. února neohlášeně album s názvem „Roadtrip“. K singlu „Dívej“ také vydali na YouTube videoklip, který se během necelého dne dostal na první místo v žebříčku trendů. Skladba je podložená beatem, který je ve stylu UK drillu, v poslední době velmi populárním stylem, ovšem popové zpívání obou interpretů dává písni úplně jinou atmosféru, než tvrdý rap, který často podobné beaty doprovází. Fanoušci si vydaný single, který se znenadání objevil na YouTube velmi chválí. „Já klasicky čekal album před Vánocemi, ale na tohle se vyplatilo čekat. Tohle je absolutní bengr a ovládne to všechny české kluby,“ okomentoval video jeden z posluchačů.

Single s videoklipem zastínil i v poslední době velmi probíraného interpreta Ektora, který vydal single s názvem „Upgrade“ ve stejný den. Ten sice drží třetí místo v žebříčku trendech, ovšem mezi fanoušky české rapové scény nevyvolal tak velký ohlas, jako vytvořené dílo Sheena a Calina. Ovšem podle některých lidí, je právě on králem české rapové scény, nehledě na čísla, díky kterým zůstává za oběma zmíněnými interprety.

Calin a Viktor Sheen

Viktor Sheen a Cali také oznámili, že křest nového alba proběhne v 02 aréně. Datum stanovili na 12. října 2023. Podle pořadatelů se objeví také jedinečný stage design, jaký se u žádné tuzemské show dosud neobjevil. Prodej lístků bude spuštěn v neděli 5. února v 18:00 a to přes prodejní sítě Ticketportal a Ticketmaster. Vzhledem k úspěšnosti a oblibě těchto dvou interpretů se předpokládá, že se lístky velmi rychle vyprodají.

„Kromě věcí z nové desky zazní i největší hity obou interpretů. Vydejte se společně s Calinem a Viktorem Sheenem na jejich společný ROADTRIP,“ napsali organizátoři O2 arény na svoje internetové stránky. Není příliš rapperů, kteří by si mohli dovolit show právě v O2 aréně. Jako prvnímu se ji podařilo vyprodat rapperu Marpovi. Ovšem vzhledem k zájmu, jaký vyvolávají Sheen a Calin, je tento jejich krok naprosto racionální.

Například během jejich vystoupení na akcích Majálesu, se pod pódiem vždy nahrnul obrovský počet lidí. Tak početný dav neměli ani popový zpěváci, kteří zde také vystupovali a kteří na české scéně působí už řadu let. Podle některých lidí, by O2 arénu nevyprodal ani label Milion+, který se, především díky jednomu z členů Yzomandiasovi, drží v popředí mezi rappery v České republice.