Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Influenceři, o kterých se mluví | foto: Antiyoutuber.cz

Týden na sítích: Opatovi skončil subathon, Stejk dostal strike a Koleso je táta

Žáci a studenti se už úplně vrátili do školních lavic. Máme za sebou celý zcela zářijový týden, který přinesl spoustu nového obsahu. Opat04 po třech týdnech přestal streamovat, Stejk nemůže natáčet na svůj hlavní kanál a Koleso má dítě. V hudebním světě se ale také nenudili. Viktor Sheen pokřtil novou desku.
  4:00

Opat04 po třech týdnech ukončil Subathon

Český streamer Opat04 od 21. srpna vysílal nonstop živě. Na streamu spal, hrál hry a povídal si s fanoušky. Jeden den je třeba nechal hlasovat o svém novém účesu, podle kterého se potom nechal ostříhat. Po dvou týdnech streamování dostal shadowban.

Princip subathonu spočívá v tom, že s každým donatem a předplatitelem se prodlouží stream o určitý počet minut. Fanoušci chtěli, aby vysílal co nejdéle, tak mu prakticky nepřetržitě posílali další peníze. Díky tomu si vydělal přes půl milionu korun.

Křest Viktora Sheena

Viktor Sheen v pátek v pražských Ledárnách Braník pokřtil své nejnovější album Příběhy a sny. Zazněly jak hity z nového alba, jako například Nostalgie, Virtuální drogy a Stíny, tak starší Ibalgin, Až na měsíc nebo Rozdělený světy. Mezi hosty nechyběl Robin Zoot, Jickson a ani Calin, který měl ten den svůj koncert v Ostravě a do Prahy musel přiletět a pak se zase vrátit.

Viktor Sheen patří mezi nejúspěšnější a nejposlouchanější české hudebníky. Jeho poslední tři alba Černobílej svět, Barvy a Příběhy a sny se stále řadí mezi deset nejposlouchanějších desek v Česku.

Stejk nemůže natáčet videa

Youtuber Stejk dostal na týden strike. Prakticky to znamená, že teď týden nemůže přidávat videa na svůj kanál. YouTube tuto sankci uděluje tvůrcům, kteří hrubě porušují pravidla. Podle nich by Stejk měl propagovat web s obsahem pro dospělé. Před rokem dal do popisku videa odkaz na stránku, která údajně aktuálně podobný obsah sdílí a kvůli tomu dostal zmíněný strike, což Stejk nechápe. Podle něj nemůže nijak ovlivnit to, co po roce web publikuje.

Koleso otcem

Koleso patří k nejkontroverznějším postavám českého internetu a to především kvůli mnohdy bizarním příspěvkům. Teď ale na svůj instagram podle všeho zveřejnil příběh, ve kterém oznamuje, že je otcem. „Lidi tak jsem táta, po osmi měsících se to narodilo,“ píše Koleso. Fanoušci mu ale nevěří a myslí si, že si to vymyslel.

@nikolka3485 Koleso je táta….😧#k#kolesooriginalt#tataf#fypシf#foryoupagef#fyppppppppppppppppppppppp ♬ Hannah Montana - Calin

Témata: Opat04