Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Vladimír Kadlec se stal spolumajitelem a promotérem GCF | foto: instagram.com/vladavideos

Promotér Vláďa Videos zve na MMA zápas v Příbrami, od Vémoly chce vrátit pás

Vladimír Kadlec alias VladaVideos se stal promotérem MMA organizace GCF. Teď zve diváky na turnaj v Příbrami, který se odehraje 3. září. Zároveň opakovaně vzkazuje Karlosovi Vémolovi, aby vrátil pás, který dřív vyhrál.
  12:00

Téměř před dvěma měsíci Vladimír Kadlec, známý na sociálních sítích jako VladaVideos, oznámil zásadní novinku. Stal se spolumajitelem a promotérem nejstarší české MMA organizace Gladiator Championship Fighting (GCF). Už v prvním videu, kde o nové životní zkušenosti mluvil, vzkázal Karlosovi Vémolovi, že od něj chce vrátit pás, který vyhrál v roce 2013.

Teď Kadlec zve na sobotní turnaj v Příbrami, kde se GCF turnaje v minulosti úspěšně odehrály už několikrát. Jde o první zápas po jeho nástupu do GCF. V rozhovoru v pořadu Snídaně s Novou mluvil i o tom, jakým směrem chce celou organizaci vést. Chtěl by dávat prostor i mladým zápasníkům, kteří si u nich mohou „udělat jméno“ a dostat se tak do vysněných organizací. GCF by pro ně tak mohlo být mezikrokem.

Celý rozhovor ukončil vzkazem Karlosu Vémolovi. „Chtěl bych pozdravit Karlose Vémolu, protože mi ještě dluží pás,“ směje se Kadlec. Navazuje tak na původní vzkaz, kdy po něm téměř před dvěma měsíci chtěl pás vrátit, aby se měl v kanceláři na co dívat.

Kadlec také zveřejnil na svém kanále video, kde povídal o tom, co se za tu dobu, co nebyl aktivní, vlastně dělo. Ukazoval krátká videa ze zákulisí. Vybírali rukavice, točili rozhovory, sledovali tréninky.

Konec videa věnoval fanouškům a vyjádření k celé situaci, ve které se teď nachází. „Chtěl jsem jít ven a říct vám, jak se v poslední době vlastně cítím,“ začíná vzkaz. „Ani nedokážu vlastně popsat, kolik je to práce, jak moc náročné to je a kolik se toho vlastně učím,“ dodává.

Rozebírá také to, že se zatím necítí ve své kůži a není úplně spokojený s tím, jak vystupuje na kanále GCF. Zatím se v tom teprve hledá, snaží se najít svůj styl, uvědomuje si, že organizaci musí reprezentovat a je z toho nervózní. Je to zkrátka něco nového a musí odbourat prvotní nervozitu. Celé je to pro něj splněný sen.

Témata: Vladimír Kadlec