Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Anna Šulcová a její přítel Vladislav Houška | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák

Vláďa Houška štve veřejnost. Vysmívá se Šulcové a je toxický, rozhádaný je i se Sibiřanem

Vztah Vladislava Houšky a Anny Šulcové vzbuzuje v jejich sledujících negativní pocity. Prý je na ni toxický a nechová ke své partnerce moc hezky. V jednom videu natáčí Šulcovou, jak brečí, čemuž se sám směje. Dobré vztahy nemá ani s reakčními kanály. Je prý pokrytec, tvrdí veřejnost.
  15:29

Hokejista a tiktoker Vladislav Houška už nějaký čas tvoří pár s Annou Šulcovou, oba jsou influenceři, takže pro ně přirozeně sdílí svůj vztah na sociální sítě. Houška však nedávno zveřejnil video, které pobouřilo nejednoho sledujícího. Utahuje si v něm ze Šulcové a vysmívá se jí. Ona přitom brečí a jeho nenapadne nic jiného, než jí říct, ať se uklidní.

Kdo bude přítelem Šulcové bylo na sítích jeden čas veliké téma. Bylo zřejmé, že si velmi rozumí s influencerem Luktumou a mnoho sledujících doufalo, že spolu začnou chodit. Nakonec se však rozhádali a nic z toho nebylo. Dalším nápadníkem se stal streamer Opat04. Ten sice vyjádřil svojí lásku k Šulcové několikrát v různých podcastech a videích, ale u Šulcové neuspěl, ta začala nakonec chodit s hokejistou Houškou.

Dobré ale i ty špatné chvilky ve vztahu oba influenceři sdílí na své sítě, zamilovaný pár natáčí různé romantické tiktoky a videa jako například to, ve kterém jeli společně s tiktokerem Tomim a Šulcovou do Polska. Šulcové se povedlo ztratit kartu od pokoje, což ji dohnalo k slzám a Houšku zřejmě nebavilo poslouchat její nářky, takže se do ní pustil.

„Přestaň kňourat. Přestaneš fňukat? Dělej,“ domlouvá Houška Šulcové, aby se uklidnila, přičemž se jí vysmívá a natáčí ji.

Sledující jsou z jeho chování ale rozhořčení.

„Mně je tak líto Aničky. Chápu, že je to její první vztah, ale tohle je tak děsně toxické. Některé záběry by fakt měly zůstat čistě soukromé a neměly by se publikovat,“ napsala do komentářů pod video jedna uživatelka. „Ta Anna toho opravdu moc mít v hlavě nemůže, když se dala dohromady s tebou. Chováš se k ní jako ke psovi a základní respekt asi odvála ta sněhová bouře spolu s tvým smyslem pro humor,“ pustila se do Houšky jiná uživatelka.

Za co veřejnost Houšku odsuzuje jsou také jeho nepochopitelné názory. V jednom podcastu, kde s kamarády řeší různé události, které rezonují na internetu, se obul do reakčních kanálů. „Reakční kanály mají motiv někoho jenom pomluvit. Dělají to pro peníze,“ říká Houška. A sledující ho proto obviňují, že je pokrytec. „Jak můžeš odsuzovat reakční kanály v rámci reakčního kanálu? Jsi dementní, nebo jenom nechápeš tu logiku?“ ptají se ho lidé.

Houška se obul jak do Sibiřana, tak i do Opata. Sibiřana nemá rád zřejmě proto, že se živí zejména reakčními videi, a Opata zase nemá rád za jeho výroky vůči němu samotnému.

„Jsem rád, že máš starost o moji holku. Ty to děláš aktivně už asi půl roku, brzo na to zareaguji, abych sdělil svůj názor. Některá ta vyjádření od reakčních kanálů jsou fakt zajímavá,“ reaguje Houška na Opatovy reakce na Šulcovou. Ten v nich vyjadřuje své nepochopení, jak může být Houškovi jedno, že Šulcová chodí cvičí s cizím klukem a jejímu partnerovi to nevadí.