Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Tiktoker říkající si Vojta Neymar | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Bizarní tiktoker Vojta Neymar perlí. Na streamu do detailu popisuje jeho pohlavní styk s ženou

Bizarních tiktokerů je u nás hodně. Bez pochyby se mezi ně dá zařadit tvůrce říkající si Vojta Neymar. Milovník brazilského fotbalisty se neostýchá mluvit o téměř čemkoliv. Nyní na streamu svým sledujícím do detailu popsal, jak probíhal jeho pohlavní styk se ženou. Jdi se léčit, píšou mu uživatelé.
  17:55

Proslavit se v dnešní době není zas tak těžké. Důležité je mít originální nápad, nebo paseku v hlavě. Bizarní influenceři trendují víc, než kdy jindy. Nejikoničtější královna českého bizáru je bez pochyby Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel. O místo Krále se momentálně uchází tiktoker říkající si Vojta Neymar. Odkud má přezdívku je všem asi jasné. Milovník fotbalu a ikonického brazilského fotbalisty Neymara Jr. si kariéru založil právě na něm. Ve svých videích reaguje převážně jen na edity s Neymarem Jr. a ukazuje, jaké fotbalové triky se u sebe v pokoji naučil. Stouplo mu ego a chová se namyšleně, komentují uživatelé. Na streamech mluví o svých podle sledujících smyšlených sexuálních zážitcích.

@vojtaneymarjr4d

V moďrý teplakách PSG je můj řidič security a 2 securitáci VN4D🔥👑😎🤫🇧🇷👊🏾💯

♬ původní zvuk - Vojta Neymar 4D

Na sítích působí už poměrně dlouho. Zpočátku se soustředil hlavně na videa zaměřená na jeho fotbalové dovednosti. Nesmí se mu upřít, že zkušenosti má. Dříve měl dokonce hrát za fotbalový tým SK Kraslice. Právě ve fotbalovém duchu byla téměř celá jeho internetová kariéra. V poslední době však nemálo uživatelů říká, že mu sláva čím dál víc leze do hlavy. Ve videích se začíná chovat namyšleně, přičemž se dokonce chlubí tím, jak má vlastního řidiče a ochranku. Nejvíce se však vždy rozpovídá na jeho bizarních streamech.

Velice často se Vojta Neymar hádá se svými sledujícími. Ti mu většinou napíšou nějakou kritiku, kterou on není schopný snést a ostře se do nich oboří. „Děláš machra? Řekni mi to do očí, pojď se mnou vysílat ty m*dko. Šašku, bojíš se teď m*dko?“ hodně nevybíravě se Vojta Neymar pouští do jednoho uživatele. Na streamu se nebojí, v realitě by si nic nedovolil, píšou uživatelé. Nejednou už se Neymar také například málem popral se svým vlastním telefonem. Často se totiž naštve a začne se pouštět do sledujících, jak kdyby se s nimi bavil z očí do očí. „M*dko, tak drž p*ču,“ zvedá se Neymar, zhurta konfrontuje telefon a předvádí zvláštní kopy. „Bych ti dal kopačku,“ pokračuje.

@huffin_._ vojta neymar 4D je opilý na streamu a ruší noční klid. Ukazuje nám jaký je to bouchač 😢 #fakesituation #neymar #vojtaneymar4d #protebe #stream ♬ původní zvuk - ig.huffin_off

Sledující Neymara také často označují za pohádkáře, který si vymýšlí smyšlené příběhy. Nedávno se například až poněkud velice dopodrobna rozmluvil o jednom svém sexuálním zážitku. „Sedla si na mě a už mi to stouplo. Takhle jsem ji masíroval. Říkám: ,jo kotě.’ A dělala nahoru a dolu, nahoru a dolu,“ vysvětluje Neymar. Následně předvedl ukázku toho, jak ji líbal. „Ty jsi k*kot hochu,“ píše do komentářů na živém vysílání jeden uživatel. „Já jsem spal a najednou, jak kdyby na mě někdo sahal dole. No a ona mi ho honila,“ pokračuje.

Živé vysílání následně doprovázelo několik názorných ukázek toho, jak měl Neymar s dívkou pohlavní styk. V pár chvílích nebylo jasné, jestli se mu chce brečet, nebo smát. „Ona jak to cítila, tak říkala: ,ještě kočičáku.’ Byla ze mě hotová. Úplně v p*či byla z toho, že jsem v posteli jak kočičák,“ říká Neymar, přičemž se úlisně dívá do kamery. „Běž radši m*dat lopatu, ať si můžeš něco vydělat,“ pouští se v komentářích do Neymara jeden uživatel. Po několika minutách popisování pohlavního styku pustil na televizi sestřihy z fotbalových utkání a začal sledujícím předvádět co umí s míčem.

@qt.pizdec #foryou #vn4d #vojtaneymar4d #fyp #storytime ♬ původní zvuk - Qt.pizděc

Zřejmě hlavně na slečny se Neymar také často snaží zapůsobit svými příběhy o tom, jak se někde popral. Na jednom streamu například popisoval situaci, ve které měl dát za vyučenou kamarádovi, který ho prý otravoval. „Já jsem měl sílu ne? Tak jsem ho zvedl za triko,“ říká, jak muže natlačil na zeď, načež měl prý spadnout na zem. „Jdu do něho. Já se s tím ne*eru,“ pokračuje. „Nejlepší je, jak to vymýšlí za chodu,“ komentuje Neymarův příběh jeden uživatel. Při vyprávění se Neymar snaží diváky natolik vtáhnout do děje, že většinou vizuálně ukazuje, co se přesně dělo. Podle většiny to je k smíchu.