Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

americký rapper Wiz Khalifa | foto: facebook.com/wizkhalifa

Rapper Wiz Khalifa píše zmatené posty na Facebook. Fanoušci to milují

Americký rapper Wiz Khalifa vydává hudbu už mnoho let. Teď se rozhodl být aktivnější na sociálních sítích. Mimo TikTok a Instagram začal přidávat obsah i na Facebook. Sdílí tam vtipné obrázky a ptá se fanoušků na mnohdy bizarní otázky. Oni si však příspěvky zamilovali a každý z nich má tisíce komentářů.
  16:44

V poslední době je komunikace na sociálních sítích zásadní nejen pro influencery, ale i pro hudebníky. Snaží se svými příspěvky přiblížit svůj běžný život nebo fanoušky pobavit. Mnoho z nich je aktivní převážně na Instagramu a TikToku. Wiz Khalifa se však rozhodl využívat aktivně i Facebook, který pro mnoho dospívajících už tolik zásadních není.

Pětatřicetiletý americký rapper, známý pod uměleckým jménem Wiz Khalifa, patří k nejznámějším hudebníkům celého světa. Hudbu vydává už více než patnáct let a za svou kariéru si získal miliony fanoušků. Aktuálně má na Spotify přes šestadvacet milionů posluchačů měsíčně.

Ač žádnou novou hudbu už delší dobu nevydal, svým fanouškům se aktuálně přes sociální sítě. Výrazným se v posledních dnech stal hlavně jeho profil na Facebooku, na který už mnoho sledujících zapomnělo. Teď ho opět začali milovat a každý jeho příspěvek získává tisíce komentářů.

Facebook je plný různých memes a jiných vtipných příspěvků, které se mnohdy snaží cílit převážně na starší generaci uživatelů. Podobný obsah sdílí právě i profil amerického rappera.

„Já když se snažím neusnout v práci,“ stojí v popisu fotky, na kterém usíná unavené dítě. „Když po mně manželka něco chce,“ píše u dalšího obrázku, na kterém kočka utíká z pokoje. Podobných příspěvků sdílí denně desítky.

Zároveň se začal svých fanoušků ptát na různé názory. Zajímá ho, jaká je jejich oblíbená skladba, co jako první dělají po ránu nebo kdo je nejvíce opomíjený sportovec. Jindy však chce znát odpovědi i na poměrně nevšední a vtipné otázky.

„Jakým názvem filmu byste popsali svůj život?“ ptá se. Fanoušci se mu snaží co nejvtipněji odpovědět a v odpovědích se objevují tituly jako Doba ledová, Rychle a zběsile nebo Klub rváčů a jiní se naopak snaží vymýšlet nové názvy.

Není aktivní jen na Facebooku, pravidelně přispívá i na Instagram i TikTok. Každé platformě přizpůsobil obsah tak, aby zaujal věkovou generaci, která je na ní aktivní.

Na Instagramu tak sdílí zákulisí ze svého každodenního života, na TikToku části rozhovorů a vtipná videa. Veškerý jeho obsah sledující milují a těší se na každý jeho nový příspěvek.