Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Valérie Holáková alias Xholakys | foto: Instagram

Xholakys slaví narozeniny. Vyjádřila se ke zdravotnímu stavu a budoucnosti na sítích

Česká OnlyFans tvůrkyně, Valérie Holáková alias Xholakys, slaví čtyřiadvacáté narozeniny. Vyjádřila se ke svému zdravotnímu stavu a neúčasti na Clash of the Stars. Doktoři si jejím zdravotním stavem zatím nejsou jisti. S lidmi plánuje být v kontaktu pouze na platformě OnlyFans, Instagram opět vypíná.
  12:00

Před pár dny se Holáková rozloučila na Twitteru a Instagramu se svými fanoušky. Uvedla, že má symptomy nádoru na mozku a je v péči lékařů. Dodala ale také, že pokud bude v pořádku, tak se na sítě vrátí. Někteří fanoušci jí nemoc nevěřili a tvrdili, že už si několikrát vymýšlela a proto by je nepřekvapilo, kdyby se situace opakovala. Nyní přišla s dalšími informacemi.

Poslední říjnové pondělí Xholakys oslavila čtyřiadvacáté narozeniny a na jejich počest přidala několik Instagram stories. „Jak jste si mohli všimnout, momentálně to se mnou není nejlepší. Nevím, kolik času mi zbývá, ale možná bude vše v pořádku a budu mít jen nějaké malé ložisko či něco podobného,“ sdělila.

Dodala, že den před jejími narozeninami měla kóma, které nebylo vůbec příjemné. Podle jejích slov je neustále pod dohledem lékařů a neodepisuje ani svým nejbližším. Veřejné vystupování jí prý zbytečně ztěžuje stav. Jediný kontakt s ní fanoušci momentálně mohou mít pouze na OnlyFans. Platforma ji pomáhá k odreagování a připravila zde pro příznivce zatím největší slevu.

„Během listopadu bych měla vědět, jak to vše bude. Do té doby se omlouvám, ale nechci vystupovat veřejně. Zbytečně by se mi dělalo špatně. Ráda vám doložím i lékařskou zprávu, jelikož se tu našli i tací, kteří si myslí, že jsem jen sma*ka, a proto nemůžu mluvit. V životě bych si nedělala srandu z psychického a fyzického zdraví,“ nechala se slyšet.

Vyjádřila se také ke své neúčasti na Clash of the Stars. „Na Clash jsem doložila i lékařskou zprávu. Moc mě mrzí, že jsem nemohla nastoupit, ale pokud se zjistí, že mám jen epilepsii a nějaké ložisko, tak hodlám nastoupit v příštím,“ napsala na Instagramu, kde od následujícího dne opět plánuje nebýt aktivní.

Poslední říjnový víkend se měla Holáková zúčastnit třetí série soutěže Clash of the Stars a utkat se s playmate Klárou Havlíkovou. Na poslední chvíli ale kvůli svému zdravotnímu stavu zápas odřekla a nahradila ji influencerka Angeli Mangombe, která v souboji zvítězila.

Témata: Xholakys