Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Tvůrkyně OnlyFans Xholakys | foto: IG: @xholakys0Antiyoutuber.cz

Sága Xholakys pokračuje. Nádor nemá, takže se vrací na sociální sítě

Valerie Holáková alias Xholakys nepřestává své fanoušky překvapovat. Nejprve přišla s informací, že má nádor na mozku a odstoupila kvůli tomu z Clash of the Stars. Pak sdělila, že je její diagnóza nejistá a předávkovala se Xanaxy s vodkou. Nyní informovala o tom, že nádor na mozku nemá a zve fanoušky na její OnlyFans.
  10:09

Xholakys, pravým jménem Valérie Holáková, vzbudila v posledních dnech mnoho rozruchu. Na konci října odstoupila z Clash of the Stars kvůli údajnému nádoru na mozku. Na své narozeniny pak spolkla obrovské množství Xanaxů, které zapila vodkou a svůj omámený stav zdokumentovala na Instagramu.

Vše začalo ale ještě dřív, několik dní před začátkem Clash of the Stars oznámila Holáková svoji neúčast na turnaji. Důvod? Vážné zdravotní problémy, konkrétně nádor na mozku. Pak se ale několikrát zmínila, že to není jisté a stále čeká na přesnou diagnózu. Ta měla přijít v průběhu listopadu a do té doby hvězda internetu oznámila, že na sociálních sítích nebude aktivní. Mělo to jedinou výjimku – OnlyFans.

O pár dní později, na své čtyřiadvacáté narozeniny, se Xholakys na Instagram vrátila, aby mohla poděkovat lidem za přání. V ten den se ale zároveň údajně pokusila o sebevraždu spolknutím více než třiceti Xanaxů, které zapila vodkou. To vše zároveň zveřejňovala na Instagramu. Příběh hodinu od jeho přidání zaregistrovala její matka a poskytla ji potřebnou pomoc. Všechny důkazy ze sítí smazala a Holáková se ještě ten den opět rozloučila s fanoušky na sítích.

Neuběhlo ani čtyřiadvacet hodin a česká nejúspěšnější tvůrkyně na OnlyFans se na sítě vrátila.

„Jedu za doktorem, takže mi držte palečky,“ napsala na Twitter. Na Instagram pak přidala story, které dokumentuje její návštěvu nemocnice. „Tak sečteno, podtrženo, mám velké ložisko, nejsilnější formu epilepsie. V ohrožení života tedy nejsem, jedině při silném záchvatu. To znamená, že se uvidíme zpátky v ringu,“ sdělila fanouškům.

Neaktivita na sítích, vymyšlené příběhy a kritika za OnlyFans

Několik minut po sdílení informací o jejím zdravotním stavu nezapomněla ani na byznys. Začala sledující v příbězích zvát k odběru jejích OnlyFans, kde jim slibuje skvělou narozeninovou slevu.

„Po dnešku budu už aktivní i na Instagramu. Děkuji za všechny krásné zprávy,“ sdílela po necelém dni bez sítí.

Za své chování na sítích již schytala mnoho kritiky. V minulosti si vymyslela, že se narodila jako chlapec, či že je těhotná. Téměř nikdo si tak nebyl jistý, co z informací o jejím zdravotním stavu je pravda a co nikoliv. Kontroverzní byl i fakt, že kvůli zdraví podle svých slov nemohla fungovat na sítích, ale na OnlyFans byla stále aktivní.

Influencerky zdravotní stav se hojně řešil na Twitteru, kde se ji pár lidí zastávalo, ale od většiny schytávala kritiku, že si vymýšlí.

„Erotická influencerka Xholakys dle vlastních slov nemůže ze zdravotních a psychických důvodů fungovat na sociálních sítích. Proto všechny své fanoušky prosí, aby si předplatili její kanál na Onlyfans. Tak, určitě,“ zaznívá v jednom z příspěvků.

Témata: Xholakys