Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Xholakys vs Mína | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Xholakys vs. Mína: Údajné nastrčení vraždy, drogy a odcizené věci

Čas od času se mezi sebou nečekaně vyhrotí nějací influenceři, což se znovu děje právě teď. Xholakys na svém Instagramu zveřejnila několik příspěvků ve kterých osočuje Mínu hned z několika velmi závažných věcí. Dluží jí údajně peníze a nechce jí vrátit králíka. Mluví však i o nastrčené vraždě.
  11:03

Valérie Holáková, známá spíše jako Xholakys, zveřejnila na svém Instagramu informace, které nejednoho sledujícího poměrně zarazily. Osočuje hned v několika věcech influencerku Mínu. Celé povídání začala tím, že má o Mínu údajně strach, protože ta s ní nemá komunikovat. Postupně se však Holáková dostala k mnoha peprnějším věcem. Stories, která začala údajným strachem, přešla skoro až k nenávisti. „Kdyby zlo mělo být člověk, tak jsi to ty,“ vzkázala Xholakys Míně.

Holáková měla s Mínou nějakou dobu prý bližší vztah a tvrdí, že se snažila někdejší hvězdě YouTube pomáhat. „Snažila jsem se jí pomoct ze situace v jaké ona byla. Je ve špatné finanční i zdravotní situaci. Řekla jsem si, že jí z toho zkusím dostat. Vyvrcholilo to však do extrémů a tak jsem si řekla, že na to kašlu,“ řekla pro antiyoutuber.cz Holáková.

„Domča mi už pár dní neodepisuje, bojím se, co s ní je. Navíc mám u ní doma docela dost osobních věcí,“ vyjadřuje svůj strach o bezpečí Míny Holáková na svém Instagramu. „Kdyby někdo věděl co s Domčou je, napište mi. Mám jen strach,“ doplňuje Holáková.

V dalších příspěvcích už začíná Holáková přemýšlet nad tím, jestli jí Mína pouze nevyužila. Na Instagramu je totiž nadále aktivní a akorát si před ní skryla své příběhy. Řeší i její psychický stav. „Domče jsem pomohla hodně finančně a také jí věnovala hodně věcí, protože psychicky na tom není nejlépe,“ tvrdí Holáková. „Snad je to pouze nějaké špatné období a nevyužila jen,“ doplňuje Holáková.

Její stories a vyjádření jsou však poměrně zmatené. V jednom příspěvku odpouští Míně a posílá jí pozdravy k brzkému uzdravení. V dalším jí zas označuje za zlého člověka. „To, že píšeš mému klukovi a spíš s mýma ex neberu jako něco zlého z tvé strany. Hlavně ať je ti lépe,“ vyjadřuje Holáková svou podporu Míně. Později však už o Míně tak hezky nemluví. „Má štěstí, že nehodlám řešit s policií ty hnusárny, co mi udělala. Například na mě hodit vraždu a ještě horší věci. Ona ani neví, že já vše vím a mám k tomu důkazy. Na policii ale nepůjdu,“ vyjádřila se Holáková k chování Míny.

Xholakys vs Mína

Mína tedy chtěla prý na Holákovou nastrčit vraždu. „Chtěla tam poslat jednoho kluka, aby se u ní předávkoval a aby to celé pak spadlo na Valerii. Chtěla jí také pobodat,“ řekl pro antiyoutuber.cz influencer Tadeáš Veselý. Zda je to pravda či pouze snaha ze strany zmíněných influencerů Mínu pošpinit, není jasné. Mína na otázky nereaguje.

Holáková také doplňuje, že chce zpátky svého králíčka. Je to už údajně poslední věc, kterou chce s Mínou řešit. „Jedná se o plyšového králíka. Šlo o takovou blbost. Ty peníze a další věci jsou mi už tak nějak jedno,“ vysvětluje Holáková, jak to je s jejím králíkem. Doplňuje také, že má Mína už beztak zničený život, tak ať si prý to, co jí odcizila klidně nechá. Mína se veřejně k situaci zatím nevyjádřila. „Dneska mi napsala dost drsnou zprávu. Já jsem si už fakt řekla, že to řešit nebudu,“ tvrdí Holáková.

I tak to však dál řeší. Mína na pokusy o kontaktování ze strany redakce do vydání článku zatím nereagovala.

Témata: Xholakys