Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Valérie Holáková alias Xholakys | foto: Instagram

Na nějaký čas se s vámi loučím, napsala Xholakys. Má nádor na mozku

Influencerka Xholakys často fanoušky šokuje. Nyní ale přišlo vyjádření, které nikdo z nich neočekával. Na svém Instagramu oznámila, že má nádor na mozku a odchází ze sociálních sítí. Někteří fanoušci jí nemoc ale nevěří.
  18:00

Valérie Holáková, na sociálních sítích známá jako Xholakys, patří mezi nejpopulárnější české influencerky. Proslavila se především díky platformě OnlyFans, kde patří mezi nejúspěšnější tvůrce na světě. Nedávno na svém instagramovém účtu oznámila, že má rakovinu a dál už tvořit nechce.

Holáková je jednou z nejprobíranějších postav českých sociálních sítí i kvůli tomu, že své fanoušky ráda šokuje. Vyjadřuje se velmi otevřeně k aktuálnímu dění na internetu a sledující ji za to milují. Na původním instagramovém účtu, který jí byl v minulosti zrušen, ji sledovalo přes 150 tisíc uživatelů.

Se svými sledujícími zároveň sdílí mnoho ze svého soukromého života. Mluví často o mentálním zdraví a mnoho fanoušků si myslí, že díky ní jsou psychické nemoci na sociálních sítích obecně přijímány lépe. Mnohokrát také sdílela příspěvky z psychiatrické léčebny a netajila své zkušenosti s drogami.

Zároveň dlouho mluví o epileptických záchvatech, kterými trpí. Teď ale na svém Instagramu oznámila, že má rakovinu. „Přijde mi fér se s váma takto rozloučit, snad jen na nějakou dobu. Dlouho jsem žila v naději, že se jedná jen o sekundární epilepsii, ale bohužel,“ píše Holáková v příspěvku, kde sdílí i symptomy nádoru na mozku. Zároveň tím oznamuje odchod ze sociálních sítí.

„Musela jsem všechny donutit mě nenávidět a opustit, jelikož nechci ať vám je smutno, když se dozvíte, že můj život už je několik měsíců na vlásku,“ píše na Twitteru. Nevylučuje zároveň svůj návrat pokud se uzdraví. „Možná se vrátím, možná budu mít štěstí. Mám vás ráda,“ loučí se. K celému vyjádření přidala nápis „I hope cancer gets cancer.“

Poslední říjnovou sobotu se zároveň měla účastnit třetího galavečera Clash of the Stars. Zápas mezi ní a playmate Klárou Havlíkovou byl jeden z nejočekávanějších. Mohla za to především vyhrocenost obou žen už od začátku první tiskové konference. Havlíková si utahovala i z jejího mentálního zdraví, na což Holáková reagovala tím, že přišla v pyžamu, jako kdyby „utekla z léčebny“. Ostatní veřejné konfrontace se nesly v podobném duchu. Místo ní se s Havlíkovou utká influencerka Angeli Mangombe.

Někteří fanoušci ale Holákové její nemoc nevěří. Podle nich si vymýšlela už tolikrát, že by je nepřekvapovalo, kdyby lhala i tentokrát. Odkazují například na její nedávné příspěvky, kdy tvrdila, že biologicky byla původně muž a jako důkaz ukazovala fotky svého bratra.

Témata: Xholakys