Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Xholakys se pokusila o sebevraždu. Spolkla třicet xanaxů a zapila to vodkou

Česká nejsledovanější tvůrkyně na OnlyFans, Xholakys, se údajně pokusila o sebevraždu. Na své čtyřiadvacáté narozeniny podle svých slov spolkla padesát xanaxů, pak zase třicet, sama v tom nemá jasno, a zapila to vodkou na ex. Vše následně zdokumentovala a přidala to na Instagram story. Zachránila ji její matka a ze sítí smazala veškeré důkazy.
  10:09

Valeria Holáková alias Xholakys je nejúspěšnější českou tvůrkyní na OnlyFans. Na sítích se netají se svoji špatnou psychikou, která se projevila i na její čtyřiadvacáté narozeniny. Oslavila je spolknutím padesáti xanaxů, které zapila vodkou, jednalo se o pokus o sebevraždu, který nezapomněla zdokumentovat na sítích. Do všeho zasáhla její matka a smazala stories z Instagramu.

Holáková před pár dny ohlásila odchod ze sociálních sítí, to proto, že má údajně nádor na mozku. Vrátila se na své narozeniny, aby mohla poděkovat lidem na narozeninová přání. Zároveň se svěřila s tím, že stále není jisté, zda se jedná o nádor či pouze nějaké ložisko. Vše se má dozvědět v listopadu a do té doby nechce vystupovat na jiných sítích než je OnlyFans.

Její jednodenní návrat na Instagram nedopadl podle očekávání. Po přesdílení narozeninových přání přidala video, které rozrušilo nejednoho jejího fanouška.

„Měla jsem třicet xanů a vypila vodku na ex bez zápitku,“ zaznívá z úst utlumené a zdrogované Holákové. Video vydrželo na Instagramu necelou hodinu, než ho smazala její matka a zabavila ji mobil.

Pár hodin na to přidala další story.

„Omlouvám se všem, snědla jsem padesát xaníků a dala vodku na ex. Bohužel můj pokus o nežití zase nevyšel. Máma mi zabavila mobil a smazala stories. Dávejte na sebe pozor, mám vás ráda. Nedělejte blbosti. Děkuji,“ řekla.

Valérie Holáková alias XHolakys

Dodala také, že má velmi vysokou toleranci a 50 xanaxů je na ni ještě v pohodě, tak to musela zapít vodkou. Jestli je to pravda však jasné není. Taková dávka léku Xanax v kombinaci s alkoholem by pro většinu lidí byla osudová.

Valerie Holáková schytává po oznámení svých nemocí na sítích mnoho kritiky, která má velký vliv na její psychické zdraví. Lidé si myslí, že o údajném nádoru na mozku lže, jelikož si vymyslela už spoustu věcí.

„Člověk, který je několikrát ročně na psychiatrii, tvrdí, že se narodil ve špatném těle, a že se necítí být ženou, si udělá kariéru na OF. Pak tvrdí, že nebrala drogy, že byla těhotná, vlastně nebyla, nám bude vyprávět, že by si nedělala srandu z fyzického zdraví,“ zní komentář na Twitteru, který rozhodně není jediný.

Valérie Holáková alias XHolakys

Influencerka již v minulosti přiznala svoji závislost na Xanaxu a jiných návykových látkách. Léky měla předepsané od doktora na své úzkosti a deprese, ale zneužívala toho a brala mnohem větší množství, než ji bylo předepsáno. Několikrát pobývala i v psychiatrické léčebně.

Témata: Xholakys