Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Opat a Xholakys se dohadují o Opatově drogové minulost. | foto: https://www.twitch.tv/opat04Antiyoutuber.cz

Bývalka tě naučila na pervitin. Opat04 a Xholakys se dohadovali o drogách

Valérie Holáková alias Xholakys na TikToku řekla některé skutečnosti o Opatově drogové minulosti. Ten se rozčílil, jelikož prý říká věci jinak, než doopravdy byly. Nejvíce ho štve, že se Valerie naváží do jeho kamarádů a bývalé přítelkyně.
  12:00

Xholakys, vlastním jménem Valérie Holáková, se na TikTok streamu před časem zmínila o tom, jak streamer Opat04 bral drogy. Podle ní je za tím Opatova bývalá přítelkyně Adéla, která ho měla do drog stáhnout a ukázat mu i pervitin. Jenže Opat Adélu brání a říká pravý opak, chtěla mu prý od drog pomoci. Drogy prý bral hlavně sám.

Dodal, že naopak první zkušenost s pervitinem měl u Xholakys doma, s jejím bývalým přítelem. Ta se brání tím, že mu dosti důrazně výslovně říkala, ať si to nebere a nechce s tím mít nic společného. Tvrdí, že mu nechce uškodit, protože kdyby chtěla, tak prý ví mnohem horší věci. „Kdyby tě z toho chtěla dostat, tak si nedává s tebou,“ dodává.

Hádka obou influencerů eskalovala dál, mimo jiné v to, že si Opat měl údajně kupovat pervitin za peníze, které mu Xholakys měla dát na nájem, když měl finanční problémy.

Jenže celá situace se vyhrotila ještě dál ve chvíli, kdy Xholakys napsala na instagramové stories vyjádření. Tam o Opatovi tvrdí, že ho do drog zatáhli kamarádi, lže na streamech, pomohla mu od drog, a že když s ní byl, tak žil zdravěji a díky ní začal cvičit.

Opat dle očekávání popřel na svém Instagramu prakticky vše, co Valérie řekla. Připustil pouze fakt, mu pomohla „Nikdy jsem neřekl, že jsi mi nepomohla. Vždycky všude říkám, jak moc jsi mi pomohla a že jsem ti za to vděčný. To ti ale nedává právo, říkat o mně ošklivé a zlé věci. Takhle to dělá Jirkos, na to jsem si zvykl, ale ty prosím říkej pravdu,“ napsal (Jirkos je streamer Novby, vlastním jménem Jiří Bláha, pozn. red.).

Témata: Opat04, Xholakys