Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Simona z Like Housu v novém podcastu Sinaie | foto: youtube.com/c/veryniceverynice

Horší rozhovor Twitter neviděl. K Sinaiovi do podcastu přišla Simona Tvardek

Podcaster Ladislav Sinai se před měsícem vrátil na YouTube se svým podcastem. Do nejnovějšího dílu přijala pozvání Simona Tvardek alias Simona Ikona, která vyhrála třetí řadu reality show Like House. V některých částech rozhovoru podle komentářů na Twitteru byla až příliš kontroverzní.
  5:00

Po půlroční pauze se v červenci na YouTube vrátil Ladislav Sinai. Přišel i s novým konceptem podcastu, rozhovory dělá ale dál. Do posledního dílu přišla Simona Tvardek, na internetu známá jako yngsimoni nebo Simona Ikona.

Simona si získala velkou fanouškovskou základnu především díky TikToku, kde sledující bavilo, co říkala a jak vtipně odpovídala na dotazy. Později se začala přátelit s Tadeášem Kuběnkou a začali být na internetu spojováni jako dvojice. Druhou řadu reality show Like House vyhrál on, třetí ona. Ikony z Moravy, jak později pojmenovali i svůj pořad na YouTube.

Sinai se na začátku ptal, zda je Simona věřící. Po krátké debatě o Bohu se přesunuli k rapu, začátkům na sociálních sítích a Like Housu. Koncept podcastu je takový, že se témata rozvíjejí organicky a tak byl doplněn o mnoho komentářů a vsuvek.

Ať už byly vtipné nebo ne, jedna část rozhovoru sklidila na Twitteru spoustu negativních komentářů. „Jseš malej trochu,..., já myslela, že budeš stejně vysokej. Tys vypadal tak masivně na Instagramu. Že budeš jako medvěd,“ směje se Simona. „Neumím reagovat, jak řekl Petr Mára,..., ale tohle je super věta,“ odpovídá Sinai. „Víš co je super věta? „Hej kámo ser na to, v pohodě“,..., představ si, přijdeš za Putinem a řekneš mu tohle,“ směje se Simona dál, Sinai mlčí.

„No tak horší rozhovor jsem asi neviděla,“ píše na Twitter jedna ze sledujících. „Tak takhle trapně mi dlouho nebylo a to to ani není můj trapas,“ komentuje další. Komentáře se ale množí i pod videem podcastu na YouTube. „Je to tím že se dívám v půl druhý ráno nebo je ten rozhovor fakt tak divnej?“ Podobných komentářů je několik. Mnoho sledujících se shoduje na tom, že je rozhovor zvláštní a podle některých trapný.

V dalších částech podcastu Simona mluví například o, v poslední době velmi diskutovaném, přátelství s Tadeášem. Přiznává, že už to mezi nimi není jako dřív a jejich pořad Ikony z Moravy nebyl úplně dle očekávání. Další drama, které se probírá na sociálních sítích, je nový vztah Anny Šulcové. Simona se vyjádřila i k němu a spoustě dalším věcem.