Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Youtubeři vyvolávali Karla Gotta na hřbitove na Malvazinkách. | foto: https://www.youtube.com/c/YasbysAntiyoutuber.cz

Danny z TvTwixx a Yasbys vyvolávali ducha Karla Gotta.Dej nám znamení, žádali zpěváka

Hřbitov, duchařské vybavení a noc. Klasické video od Dannyho z TVTwixx, tentokrát tvrdí, že s videem nemá nic společného, ale zároveň je jedním ze dvou hlavních aktérů, kteří se pokoušejí vyvolat ducha zesnulého zpěváka Karla Gotta.
  11:32

Youtuber Danny z kanálu TVTwixx, vlastním jménem Daniel Sonnleitner, společně s youtuberem vystupujícím pod přezdívkou Yasbys natočili na Yasbysův video na pražském hřbitově Malvazinky. Vyvolávají v něm ducha zesnulého zpěváka Karla Gotta. Danny se duchařským videím a paranormálním jevům věnuje běžně, často prozkoumává opuštěné budovy a používá v nich své duchařské vybavení, které mimochodem i prodává ve svém internetovém obchodě.

Danny sice ve videu mluví o tom, že s akcí nemá nic moc společného a pouze poskytuje své duchařské vybavení a dělá kameramana, realita je však trochu jiná. Je jedním ze dvou hlavních aktérů videa.

Samotné vyvolávání probíhá asi tak, že oba aktéři stojí před hrobem zpěváka a ptají se na všemožné otázky, nejprve se nic neděje. Poté požádají ducha o znamení. „Jestli je tu jiná duše kromě Karla Gotta, která by se chtěla projevit, dej nám znamení.“ Jenže stále se nic neděje.

Poté použijí dle Dannyho slov „spiritbox“, ze kterého se začne ozývat náhodný šum, ve kterém se občas mihne nějaké slovo. Po prvním slově vyhrknou youtubeři „to byl hlas Karla“. Ptají se, zda je tam s nimi, z přístroje se ozve „hlídá tě“.

Několik dalších minut stále padají další a další otázky. Odpovědi jsou jen náhodná slova z daného přístroje. Aktéři vypadají velmi pobaveně. „Tady to mluví jak nikdy,“ říká Yasbys.

Video končí, když Danny prohlásí „rozuměl jsem teda velkou p*ču“ a přesouvají se k hrobu zpěvačky Evy Pilarové, kde opět překvapivě nezaznamenají vůbec nic. Poté obejdou několik dalších náhodných hrobů, kde také nezaznamenají absolutně nic. Vyzývají k interakci fanoušků a prosí o komentář a like, dostává se jim jediného komentáře ve znění „Kámo nic horšího jsem po smrti královny nečekal, bum a teď tu je tento bizár.“.

Ač na kanále TvTwixx mají videa s duchařskou tématikou poměrně velký úspěch, tady tomu tak moc není. Dost možná i kvůli tomu, že Yasbysův kanál odebírá pouze něco málo přes tisíc lidí. Spolupráce s TvTwixx by mu však v počtu zhlédnutí mohla pomoct.

Témata: TvTwixx