Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie

Streamer Opat | foto: Antiyoutuber.cz

Opat04 bude streamovat několik dní v kuse, a to i ze spaní. Čeká ho subathon

Streamer Opat04 začal v neděli večer streamovat, konec ho ale v blízké době nejspíš nečeká. Jedná se o takzvaný subathon, u kterého se délka prodlužuje s každým novým předplatitelem a donatem nad 100 korun.
  17:00

Opat04 je jedním z nejkontroverznějších a nejsledovanějších českých streamerů. Na začátku srpna na Twitchi dostal ban na český i anglický kanál. Dlouho se spekulovalo o tom, na kterou ze streamovacích platforem se přesune a jestli mu případně ban zruší. To se zatím nestalo. Teď ho čeká, v jeho případě, několikadenní stream Subathon na YouTube.

Subathon je stream, jehož délka se odvíjí podle počtu předplatitelů. Délka streamu se prodlužuje s každým novým předplatitelem a donatem nad 100 korun. Streamovat začal v neděli 21. srpna a dá se předpokládat, že stream bude trvat několik dní.

Na streamu si povídá s fanoušky, hraje hry, ale i třeba spí. Na stream si vytvořil i challenge, které by chtěl splnit. Nechce například kouřit, masturbovat a pít více než jeden energy drink denně.

S diskutujícími si povídá úplně o všem. Probírá zdravotní stav, jak svůj, tak kohokoliv, kdo o tom napíše. Baví se s lidmi o sexu, dívá se na záznam toho, jak spí. A děkuje za donaty, co mu lidé prakticky pořád posílají. Občas odejde na záchod a sledující zajímá, jestli si potom třeba myje ruce.

Subathron je mezi streamery na Twitchi fenomén. Mezi nejdelší dlouho patřily ty, které trvaly v intervalu 78 až 115 dní. Aktuálně ale probíhá u streamerky Emilycc na Twitchi už 288. den subathonu.

Opat je toho času stále na Maltě, kde měl domluvenou spolupráci s jistým kasinem. Anglický kanál založil i kvůli tomu, protože je v Česku propagace gamblingu zakázaná. Anglický kanál Krabs04 využívá i u Subathonu. V pondělí po poledni stream na kanále Opat04, kde streamuje česky, na chvíli zastavil a přesunul se na anglický kanál. Tam dvě hodiny vysílal gamble hry, pak se zase vrátil na český kanál.

Kontroverze Opat vyvolal naposledy na začátku srpna. Na streamu se opil se, údajně se pořezal a skončil v nemocnici. Vše k tomu sdílel na svém Instagramu. Nakonec byl ale v pořádku a zanedlouho streamoval znovu.

Témata: Opat04