Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Muž si pořídil realistický oblek psa | foto: YouTube: @I_want_to_be_an_animalAntiyoutuber.cz

Youtuber utratil 340 tisíc za realistický kostým psa. Žije jako čtyřnohý mazlíček

Japonský youtuber Toco si od dětství přál narodit se jako pes. S koncem roku 2022 se rozhodl si splnit svůj největší sen a pořídil si realistický kostým psa za v přepočtu více než 340 tisíc korun. Konečně tak může chodit na procházky, aportovat a předvádět různé triky. Vše dokumentuje na sítích.
  12:28

Influencer Toco se konečně cítí ve své kůži. Od japonské firmy Zeppet si totiž nechal na míru vyrobit realistický kostým psa, který denně nosí a dělá běžné činnosti jako naši chlupatí mazlíčci. Jeho rodina je ze změny překvapena, přátelům se o tom bojí říct.

Někteří se od mala cítí jako žena v těle muže či naopak, jiní se zase cítí jako nebinární osoby a ve světě jednadvacátého století se to již bere jako běžné. Japonský youtuber Toco však překvapil tím, že se cítí jako zvíře. Již od doby, co začal vnímat, si připadal jako zvíře a před ostatními se to snažil utajovat.

Vše se ovšem s rokem 2022 změnilo. Toco zkontaktoval japonskou firmu Zeppet, která vyrábí realistické kostýmy filmových postav, a požádal je o splnění jeho přání. Na míru mu tak vyrobili kostým kolie. Firmě výroba trvala přes čtyřicet dní a youtuber za ni zaplatil v přepočtu 340 tisíc korun.

Toco ve svém novém obleku dělá vše, co běžný pes. Spí na zemi, pije z misky, aportuje a chodí na procházky. Nebojí se ani zkoušet psí jídlo. Své denní aktivity pravidelně dokumentuje na YouTube a baví tím celý svět. „Jedna moje část si říká, že bych tě chtěla pomazlit, druhá si ale říká, co to sakra je? Jsem v rozpacích,“ stojí v komentářích pod jedním z videí.

„Můj sen o tom stát se psem se tímto splnil. Toužil jsem po tom od dětství. Byl to prostě chtíč po změně. Kolie je navíc mé oblíbené plemeno, takže volba byla jasná,“ vyjádřil se k novému kostýmu youtuber, který skrývá svou pravou tvář před světem.

Toco o svém převleku řekl své rodině a byla velmi překvapena. Před svými přáteli a kolegy z práce ale pravdu skrývá. „Kamarádům jsem to neřekl, bojím se, že by řekli, jak jsem divný a odsoudili by mě,“ nechal se muž slyšet. Ze strachu z kritiky neukazuje veřejně svoji tvář a nezveřejňuje své pravé jméno.