Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

OnlyFans tvůrce Yura Syvak je původem z Ukrajiny, v Česku žije už čtyři roky. | foto: instagram.com

Ukrajinec žijící v Česku si založil OnlyFans před osmi měsíci. Nyní je to jeho jediná práce

Yura Syvak se po doporučení rozhodl vyzkoušet OnlyFans a zakrátko se stal natolik úspěšným, že se tím začal živit. Zprvu přidával fotky, poté videa kde byl sám, až se dostal k videím v páru a jeho obsah je určený pro homosexuální odběratele.
  15:42

Yura Syvak je devětadvacetiletý tvůrce na platformě OnlyFans. Pochází z Ukrajiny a do Čech se přistěhoval teprve před čtyřmi lety, s tvorbou na OnlyFans začal teprve před osmi měsíc a začal být natolik úspěšný, že poslední čtyři měsíce se živí pouze tím. Syvak je homosexuál a tvoří převážně obsah pro muže.

To ovšem neznamená, že si přístup k jeho obsahu nezakoupí také ženy. Syvakovi tehdy chodily soukromé zprávy od mužů na Instagramu, kteří mu psali, že by chtěli vidět jeho nahé fotky, ale Syvak jim nikdy své fotky neposlal. S tvorbou na OnlyFans začal po doporučení od svého kamaráda, který mu řekl, že si lidé mohou za jeho fotky platit, což se Syvakovi se zprvu moc nezdálo, nicméně nakonec se platformu rozhodl vyzkoušet.

Byl prý velmi překvapený, když po velmi krátké době začali přibývat další a další zájemci o jeho tvorbu, zprvu sice přidával pouze fotky, kvůli velkém zájmu se později rozhodl nahrávat videa. Nejdříve přidával videa ve kterých účinkoval sám, později však už vytvářel párový obsah a zájem o jeho tvorbu se neustále zvyšoval, i když on to celé bral spíše jako koníček.

Později si však uvědomil potencionální možnost velkého zisku a rozhodl se více svůj účet propagovat. V tu dobu mu ovšem zablokovali Instagram, tak se rozhodl propagovat svůj OnlyFans účet přes Twitter. Díky tomu se u opravdu začala jeho komunita rozrůstat a on začal vydělávat opravdu velké peníze. Právě v tu dobu vydal své první video, které mu vyneslo obrovské množství peněz, což ho nejvíce motivovalo k další a ještě lepší tvorbě.

Své předplatitele prý nejvíce zaujal svou vysportovanou postavou. Ač má i profil na Instagramu, nové předplatitele na OnlyFans láká skrze Twitter. Tam přidává krátké útržky z nových příspěvků, přestože mají někdy explicitní obsah, aby měli možní předplatitelé představu, za co utratí peníze. U některých videích má třeba 2 miliony zhlédnutí a z toho 20 tisíc prokliků na jeho OnlyFans účet. Ne všichni si však zaplatí přístup. Díky OnlyFans má také velká čísla na sociálních sítích, na Twitteru ho sleduje přes 100 tisíc lidí a na Instagramu 16 tisíc.

Většina jeho předplatitelů je ze zahraničí, nejčastěji z Německa, USA a Anglie, nejvíc si prý platí přístup na tři měsíce nebo na půl roku. I u měsíčních předplatitelů však má stálé zákazníky, kteří si dokola platí další a další měsíční přístup. Syvak prý také tvoří takzvaný „custom content“, to znamená, že na vyžádání některého ze svých sledujících vytvoří fotku i video, které pošle pouze jemu. Aby si však dotyčný mohl jeho zprávu zobrazit, musí za ni zaplatit.

Syvak se za svou tvorbu na OnlyFans nestydí. Vždy, když se někdo zeptá, čím se živí, tak přiznává OnlyFans s pikantním obsahem a zpět má údajně dostávat jen pozitivní reakce plné podpory. On sám si myslí, že by všichni lidé, kteří tvorbu na OnlyFans kritizují, chtěli sami tvořit obsah, jenom se stydí. Syvak se nikdy nebránil vystavovat své nahé fotky, protože prý nemá co skrývat, ale jediné u čeho váhal, bylo jeho první porno video v páru. Po jeho natočení otálel s vydáním prý asi tři dny a od té doby si řekl, že může vydávat už všechno bez jakéhokoliv omezení.

Syvak má také účet na TikToku. Přidává tam různá videa týkající se homosexuality, v kterých se také často objevuje jeho přítel a vzhledem k různorodosti jeho sledujících jsou všechna videa v angličtině. Do budoucna prý plánuje přidávat další tvorbu a chce během sexuálních videí přidávat naráz více mužů. Chce se totiž posouvat pořád dál a zkoušet tím své hranice.