Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tyler Durden chystá skladbu s Yzomandiasem | foto: Antiyoutuber.czProfimedia.cz

Drogově závislý český rapper Tyler Durden je zpět. Fanoušci se těší na skladbu s Yzomandiasem

Tyler Durden je pravděpodobně nejznámějším českým rapperem, ze kterého se stal narkoman bez domova. Teď se ho ujal jeden z fanoušků a je zpátky. Tvoří hudbu a fanoušci se mohou pravděpodobně těšit na skladbu ve spolupráci s Yzomandiasem.
  19:40

David Štilip, nejznámější pod pseudonymem Tyler Durden, je jednou z nejkontroverznějších postav českého rapu. Jeho život byl pro mnohé názornou ukázkou, jak moc mohou drogy škodit. Teď je několik let bez domova, fanoušci se mu však stále snaží pomoct a podporují ho. Díky jednomu z nich se teď vrací a tvoří novou hudbu.

Před dvěma týdny si Štilip založil nový instagramový profil a mnozí fanoušci spekulovali, zda je to opravdu on. O pravosti profilu měl pochybnosti také jeden z nejznámějších českých rapperů Yzomandias. Minulý týden na streamu odpovídal na dotazy fanoušků a jeden z nich se ho zeptal, zda nemá se Štilipem v plánu něco nahrát. „On mi psal, ale já nevím, jestli to je on. Jak to mám poznat? Jestli to je fakt on, tak bych s ním klidně něco nahrál, to by bylo dobrý,“ odpověděl fanouškům Yzomandias.

Fanoušci začali okamžitě spekulovat o možné spolupráci rapperů. Podle mnohých by skladba byla přinejmenším zajímavá. „To je fakt super, dvě legendy. Zajímá mě, jak by to asi znělo,“ myslí si jeden z fanoušků. Na druhou stranu někteří společné skladbě nevěří. Štilip je prý ztracený případ a není možné, aby společná skladba vznikla.

Podle dostupných informací by domluva mezi nimi měla být mnohem dál. Údajně jsou domluvení, že by v následujícím měsíci mohli společně něco nového vymyslet. Není jasné, jestli opravdu společnou skladbu nahrají, ani jeden se však spolupráci zřejmě nebrání.

Už více než dva měsíce se Štilip objevuje na youtubovém kanále jistého Antonína Doláka. Na začátku ledna se Štilip objevil na jeho několikahodinovém živém vysílání, kde byl značně opilý, psal texty a následně skladby nahrával. Dolák se ho ujal a teď mu pomáhá s novou hudbou. Štilip však dál žije bez domova, na druhou stranu se zdá, že je spokojený.

Témata: Tyler Durden