Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Lukáš Zachara alias Zachy | foto: IG: @zachy_zacharaaAntiyoutuber.cz

Zachy zvažuje návrat na YouTube. Videa mu v dětství zabírala všechen volný čas

Influencer Lukáš Zachara alias Zachy přijal pozvání do podcastu very nice Ladislava Sinaie. Svěřil se, jak probíhaly jeho začátky na YouTube a prozradil důvod, proč již několik měsíců nenatáčí. Nezapomněl mluvit ani o své orientaci, škole či ostatních influencerech. Od dvanácti let neměl téměř žádný čas.
  11:46

Zachy se rozpovídal o svém životě a influencerské kariéře v podcastu very nice. Mluvil o svém studiu, škole a začátcích na YouTube. Svěřil se také s tím, proč již téměř rok nepřidal žádné videu a nebál se mluvit ani o své orientaci. Se sítěmi začal ve dvanácti a jeho život byla tehdy prý jen škola a práce.

Čím byl Zachy starší, tím začal poznávat více lidí a zjistil, že existuje mnoho aktivit, které by rád zkusil. Pociťoval, že ho všichni měli zakódovaného jako toho dětského youtubera a neměl téměř žádné jiné koníčky. Tvorbu na sítích začal postupně měnit a věnoval se i sobě.

„V jeden čas byl můj život extrém. S nikým jsem se nebavil. Šel jsem do školy, přišel domů, sedl si k počítači a začal točit a stříhat videa. To jsem dělal celé odpoledne a pak jsem šel spát. Jednou za čtrnáct dní jsem viděl tátu a babičku, rychle jsme si popovídali a zase jsem šel stříhat,“ přiznal Zachy v podcastu.

Zachy má k říjnu 2022 na YouTube 137 tisíc odběratelů. Poslední video však přidal před devíti měsíci a od té doby se věnuje pouze Instagramu. YouTube mu ale prý občas chybí a chce se k tomu vrátit. Momentálně kromě svého profilu spravuje Instagramy i klientům, natáčí a fotí.

Svěřil se, že skloubit studium na střední škole a práci je velmi náročné. Občas se mu to nedaří a minulý školní rok měl sedm předmětů neklasifikovaných. Práce pro klienty ho prý ovšem rozvíjí a považuje ji za svůj koníček. Velmi ho naplňuje i móda a rád by byl profesionálním stylistou.

Téměř hodinu a půl dlouhý podcast, ve kterém Zachy mluví o svém životě, získal mnoho pozitivních ohlasů. Fanoušci v komentářích chválí jak vystupování Ladislava Sinaie, tak přístup a otevřenost Zachary. „Skvělý výběr hosta, nakonec z něj vyrostl fajn kluk,“ zní jeden z komentářů.

Témata: Ladislav Sinai