Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Karlos Benda vs Patrik Žralok | foto: InstagramAntiyoutuber.cz

Benda ukázal fotografie, na kterých má být Žralok. Jde o jeho byznys ze zahraničí, tvrdí ti, co mu je zaslali

Rozepře mezi Žralokem a Bendou pokračují. Atmosféra na závěrečné tiskové konferenci Clash of the Stars opět velice jiskřila. Žralok se v jeden moment neudržel a Bendu udeřil pěnovým kladivem do hlavy. Ten se s lehkou tržnou ránou pod okem rozhodl, že to tak nenechá a na Žraloka vytáhl jeho údajnou velice pikantní fotografie.
  16:30

Sporů je v bojové organizaci Clash of the Stars nespočet. Zápasníci se mezi sebou často i velice osobně popichují a vyvolávají ostré hádky, které někdy vyústí až i dokonce ve fyzické konflikty. Rozepře mezi influencerem Patrikem Hüblerem alias Žralokem a Karlosem Bendou je většině fanouškům organizace jistě známá. Momentálně se jejich konflikt vyostřil až do té míry, že došlo ke zranění.

Žralok v jeden moment hodil madlo od pěnového kladiva Bendovi pod oko a způsobil mu tak menší tržnou ránu. Nemělo by se zřejmě jednat o zranění, kvůli kterému by nemohl nastoupit do zápasu. Naštvaný Benda se však v zřejmém afektu rozhodl, že sledujícím ukáže velice kompromitující údajné fotky Žraloka.

Ten se na závěrečnou tiskovku Clashe oblékl do kostýmu mýtické postavy Lokiho s pěnovým kladivem v ruce. V jeden moment vyšel dopředu na pódium, aby konfrontoval Bendu s nařčením, které na něj měl uvalit. Vysvětlil, že není homosexuál a popsal situaci, ve které ho měl orálně uspokojovat muž. Byl prý na swingers párty, na které si prý v jeden moment užíval s jednou slečnou. „Když tu náhle přišel ten její partner, čapl ji za hlavu, vzal ji a vzal ho do huby. A jako co mám dělat v ten moment? Já jsem to nečekal, já jsem to neinicioval, já jsem to nechtěl,“ vysvětluje Žralok. „Mně to vůbec dobře nedělalo. Trvalo to jenom pár sekund. Hodně rychle jsem ho z toho vyvedl,“ doplňuje.

To, co zřejmě definitivně nasadilo korunu celé situaci, byla následná scéna. „Pakliže stráže nejsou schopné splnit rozkaz, sprovodím ho z tohoto světa sám,“ říká Žralok, skáče na stůl a uhodí Bendu pěnovým kladivem do hlavy. Ten se tomu jen smál. Co ho však očividně naštvalo, bylo to, když mu pod oko Žralok hodil madlo od kladiva a způsobil mu tak tržnou ránu. „To oko mě mrzelo. Fakt kdyby to bylo kousíček vedle a ublížil bych mu, to bych fakt nechtěl. To by mě vyloženě mrzelo,“ vysvětluje Žralok redakci Antiyoutuber.cz, že Bendovi ublížit nechtěl a mrzí ho to.

Žralok napadl Karlose Bendu..

22. října 2023 v 19:32, příspěvek archivován: 23. října 2023 v 13:02

Benda má tak tedy menší tržnou ránu pod okem, což by do zápasu prý podle jeho slov vadit nemělo. „Teď se mi to začíná podlévat, takže tam asi budu mít jen modřinu,“ říká Benda redakci Antiyoutuber.cz. „Jde krásně vidět, jak se to jeho chování čím dál víc stupňuje. Jak je to čím dál horší a horší,“ doplňuje. Prý kvůli takovému chování nechce mít s Žralokem nic společného. „Myslím si, že ze začátku to byl kalkul skrze samotný zápas a čísla a teď je to prostě nějaká snad až diagnóza pro psychiatra,“ vysvětluje Benda, jak podle něj vznikla Žralokova zášť k němu.

V zřejmé naštvanosti tak po incidentu s kladivem se Benda rozhodl, že divákům ukáže fotografie, na kterých má být Žralok. Jde na nich vidět polonahý muž v masce psa pózující na kameru. Tyto fotografie mu prý měli poslat sledující. „Já sám jsem z toho nic nechtěl, nikde jsem neříkal, že chci něco na Žraloka,“ vysvětluje. „Já nevím, jestli to je pravda nebo ne. Ty fotky a videa, by měly být skrze nějaký jeho byznys v zahraničí, ale já nevím, jestli to je pravda,“ doplňuje.

@zralok_patrik dorazil!

22. října 2023 v 19:18, příspěvek archivován: 23. října 2023 v 13:02

Žralok prý netuší, o jaké fotografie se jedná. „Ukaž mi tam někde můj obličej. Je to do nebe volající, je to vrchol a mimochodem je to trestný čin pomluvy ve druhém odstavci,“ říká. Jediné, co prý dle jeho slov Bendu zachraňuje, je Clash. „Já jsem slíbil Clashi, že na něj tu žalobu nedám. Já jsem ji na něj chtěl dát už dávno,“ říká Žralok, že prý dříve dokonce přemýšlel nad tím, že na Bendu podá žalobu.