Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Kajumi reagoval na bouřku v Dubaji. Z přezdívky „pasák“ si prý nic nedělá a plánuje nový projekt

Adam Kajumi je na sociálních sítích často velmi kritizovaný. Poslední dobou ale není tolik výrazný a často přidává příspěvky z dovolené. Oblíbil si Dubaj a popsal, jakým způsobem tam vypadají bouřky. Zároveň promluvil o své práci na sociálních sítích. I nadále má prý pod sebou OnlyFans tvůrkyně a nyní pracuje na novém mediálním projektu.
  20:20

Influencer Adam Kajumi poslední dobou na sociální sítě přidává většinou pouze příspěvky, ve kterých si užívá projížďky v autech, nebo se svou přítelkyní tráví čas na dovolené. Nedávno se opět vydal na dovolenou do Dubaje, kde ale z nenadání začaly být nepříznivé podmínky co se týče počasí. Kalamitě, která v Dubaj nastala, se ale Kajumi vyhnul. Zároveň ji ale zaznamenal a vysvětlil, jak se celá věc doopravdy má.

„Tato situace není nijak výjimečná, to se tam děje pořád, když prší. Jenom té vody bylo tentokrát více než obvykle. Ale to, že se tam zaplaví dálnice a budovy, to se tam děje pořád,“ popsal Kajumi pro redakci Antioutuber.cz své zkušenosti s bouřkovým počasím v Dubaji. V Dubaji se prý snaží uměle vyvolat srážky, což Kajumi také potvrdil. Tentokrát se podle něj prý ale nejednalo o uměle vytvořenou bouřku. Mnoho lidí prý ví, že se takové věci v Dubaji skutečně dějí, tentokrát ale bouřka vznikla opravdu samovolně. Právě proto spousta lidí kritizuje tamní vládu, ale ta za to tentokrát podle všeho nemůže. Lidé si ale myslí něco jiného. „Takhle to dopadá, když se snažíte uměle vyvolat déšť. Někdy to prostě nedokážete kontrolovat. Počasí ovládá jenom Bůh a tady vidíte, že jsme jenom lidi. Kvůli tomu umělému dešti umřelo tolik lidí a vy v tom budete určitě pokračovat. Styďte se,“ reagují na bouřku v Dubaji lidé na TikToku.

Počasí v Dubaji ale není jediná věc, které se Kajumi věnuje. Šestadvacetiletý influencer se totiž i nadále živí díky práci na sociálních sítích, ale lidem poslední dobou nic nového nepředstavil. „Věnuji se pořád tomu stejnému. Dělám i nadále digitální marketing, to znamená, že tvořím tváře pro značky, firmy a lidi. Plánuji takový větší mediální projekt, ale zatím nechci prozradit, o co se jedná,“ řekl Kajumi. Influencer také přiznal, že se i nadále stará o OnlyFans tvorbu některých slečen. Lidé ho nazývají „pasákem OnlyFans tvůrkyň“, ale on sám by to prý takhle nenazval. „OnlyFans je nějaká část digitálního marketingu, to s tím také souvisí a nemám proti tomu vůbec nic. Někdo tomu říká pasák, ale já bych tomu spíš říkal třeba promotér. Já prostě umím promovat lidi v digitálním prostředí a kdo mi za to zaplatí, ten to dostane,“ řekl Kajumi.

V minulosti byl Kajumi neustále středem pozornosti. Sice ho mnoho lidí kritizovalo, ale jeho videa měla i tak obrovskou sledovanost. Velmi mu také pomohla jeho přítomnost v první řadě reality show Like House, kdy se mohl lidem, kteří ho kritizovali, předvést v jiném světle. Mnoho lidí na něj tehdy zcela změnilo názor, ale někteří ho i nadále kritizovali. Kajumi tehdy využil nabyté pozornosti a začal se více věnovat kariéře na YouTube. Některé lidi, kteří sledovali reality show, totiž zajímalo různé zákulisní dění v Like House a spousta lidí také sledovala jeho spor s youtuberem Markem „Datlem“ Valáškem. Kajumi také vydal několik vlastních písní, které měly statisíce zhlédnutí. Poslední dobou ale není na sociálních sítích nijak zvlášť výrazný.

Kajumimu neustále klesají čísla na všech sociálních sítích. Například na Instagramu influencer za poslední měsíc ztratil zhruba 1,5 tisíce sledujících. Kajumi totiž poslední dobou nepřidává nijak zvlášť výrazný obsah a mnoho lidí proto nejspíš nevidí důvod, proč ho i nadále sledovat. Na TikToku, kde Kajumiho sleduje 1,2 milionu lidí, mají ale jeho videa statisíce zhlédnutí. Především tam je Kajumi aktivní a často také streamuje. Možná z toho důvodu lidé Kajumiho na TikToku sledovat nepřestávají. Influencer ale nastínil, že se chce opět vrátit na scénu a slibuje něco opravdu velkého. Pokud se mu to podaří, jeho profily na sociálních sítích jistě přilákají nové sledující. Na Instagramu ho momentálně sleduje 251 tisíc lidí, ale naneštěstí pro něj si své sledující nedokáže udržet.

Témata: Adam Kajumi