Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Adam Kajumi s novou partnerkou. Říká si Nelinka. | foto: Instagram

Adam Kajumi exkluzivně o kauze pasáctví OnlyFans tvůrkyně: Myslí si, že ji k tomu někdo navedl

Adam Kajumi se exkluzivně pro redakci Antiyoutuber.cz vyjádřil ke svému podnikání. Momentálně prý vyhrál soud. Jeden z jeho klientů mu neměl zaplatit část dohodnuté odměny. Promluvil i o nedávné kauze s OnlyFans. Slečna, která proti němu vystoupila, se zřejmě stáhla ze sítí. Využila kauzy pro slávu?
  16:28

Sláva influencerů může být velice pomíjivá. Někteří naplno nevyužijí svého dosahu a po nějaké době upadnou do zapomnění. Jiní se do své influencerské kariéry pustí naplno a často ji i rozvinou do jiných sfér podnikání. Takovým velice známým podnikatelem mezi influencery je například Adam Kajumi. Ten se kvůli svému byznysu nedávno dostal do kontroverzní kauzy s OnlyFans tvůrkyní. I přes palbu ostré kritiky na něj zůstává klidný. Podle něj šlo slečně o jediné.

OnlyFans tvůrkyně říkající si Chloe Heart se nedávno na svém TikToku svěřila se zkušeností s Kajumim. Označila ho za pasáka, který se jí měl starat o profil, odepisovat předplatitelům a pobírat většinu z jejího výdělku. „Adam Kajumi je pasák a já jsem jeho obětí. Tohle video nedělám pro zviditelnění, ale abych pomohla ostatním holkám, na kterých on vydělává,“ řekla ve svém videu. „Na té schůzce naslibuje, že budete hvězda TikToku, že založí OnlyFans, pak ale připraví smlouvu,“ doplnila.

Po vydání prvního videa začala tvůrkyně navštěvovat různé podcasty, rozhovory a všude možně se ke kauze vyjadřovala. Zdálo se tak, jak kdyby celou kauzu živila hlavně pro sledovanost a čísla na sítích. Zajímavé je však to, že se nyní z internetu stáhla. Její účet sledující nenajdou ani na Instagramu, či TikToku.

„Všichni otiskli to, že to řekla, ale už pak nikdo neřekl to, že smazala všechny ty videa ze sociálních sítí. To nenajdete nikde,“ říká Kajumi pro redakci Antiyoutuber.cz. „My jsme ji nejdřív vyzvali, ať to smaže a ona že: ,v žádném případě’. Pak si asi najala advokáta, který jí poradil, aby to všechno smazala,“ doplňuje.

@refewofficial Chloe Heart je dalším hostem podcastu Tělo na tělo #refew #jaroslavolah #praza #telonatelo #nataliekocendoca #chloeheart #telonatelo #podcast ♬ původní zvuk - Refewofficial

Podle Kajumiho jí tak tedy šlo zřejmě hlavně o získání pozornosti a sledující na sítích. „Myslím si, že se slečna rozhodla, že chce víc. Rozhodla se, že to udělá tímto způsobem, který je podle mě úplně hloupý. Mrzí mě to, my jsme byli přátelé,“ říká Kajumi. „To samé udělala i s panem Kotlárem,“ připomíná Kajumi kauzu, kdy tvůrkyně zavolala do rozhovoru s influencerem Markem „Datlem“ Valáškem a Jaroslavem Kotlárem. Tam řekla, že si měl Kotlár před tiskovou konferencí bojové organizace Clash of the Stars dát kvůli nervozitě kokain.

I přes to všechno ji Kajumi prý lituje. „Mně jí je vlastně líto, protože ono to není úplně z její hlavy. Někdo jí to poradil. Já jsem viděl ty popisky a já ji znám, ona by to takhle nenapsala,“ říká. Zatím však na to prý nemá důkaz, a tak si jméno toho, kdo ji do toho všeho podle něj navedl, nechá pro sebe.

Kajumi se dá označit za velice aktivního podnikatele. Převážně prý pomáhá například zahraničním firmám dostat se na český trh. „Přijde klient, třeba z Portugalska, a řekne: ,hele, chtěli bychom tady podnikat s naší službou.’,“ vysvětluje. On jim prý hlavně pomůže jejich produkt zpropagovat pomocí sociálních sítí, článků, či že jim obstará copywriting. Jeden takový klient však Kajumimu nezaplatil polovinu smluvené odměny, a tak se šlo k soudu. „My jsme si dali částku za služby, která byla na dvě části. První část, a to zálohu, zaplatil a druhou už ne,“ doplňuje. Celá věc se tak následně dostala až k soudu, který momentálně Kajumi prý zatím nepravomocně vyhrál.

Vyrážím na BezvaFest Tour! 5 měst, 30 atrakcí, obří game zóna, hudba, influenceři a spousta další zábavy v ceně vstupenky? To je @bezvafest Tour! Topový festival úplně pro všechny. I pro mě. Uvidíme se v Hradci (20. 5.), Plzni (27.5.) , Slavkově u Brna (10. 6.), Litoměřicích (24. 6.) a Ostravě (2. 9.). Nejlevnější lupeny koupíš právě teď, kód hodyhody20 – bit.ly/lupeny-bezvafest

11. dubna 2023 v 21:16, příspěvek archivován: 10. listopadu 2023 v 14:00

Nejtěžší doba v podnikání pro něj prý byla v době koronaviru. „Nejhorší doba pro podnikání byl určitě covid, protože obecně nikdo nechtěl utrácet,“ vysvětluje Kajumi. Jelikož se mu na tehdejší krizi povedlo prý vcelku rychle adaptovat, v žádných velkých ztrátách však zřejmě nebyl. Podle Kajumiho je veliká blbost sázet vše na jednu kartu. Mluví hlavně o influencerech, kteří usnuli na vavřínech své pomíjivé slávy a nerozvíjí své podnikání dál. „Určitě je dobré nesázet na to, že je člověk influencer, hlavně v takové naší malé zemi. Jestli je to ta jediná karta, na kterou někteří sází, tak by se nad sebou měli možná trochu zamyslet, protože ta sláva je pomíjivá,“ říká Kajumi.

Témata: Adam Kajumi