Sobota 11. května 2024, svátek má Svatava

Adam Mišík v Roxy pochc*l své fanoušky. Mladé slečny šílely a Barracuda si stěžoval na zvuk

Adam Mišík vyprodal Roxy a jak slíbil, tak i udělal. Mišíka přišli podpořit rappeři Dorian, Ben Cristovao a Sergei Barracuda. Ten si ale své vystoupení neužil, protože měl problém se zvukem.
  12:27

Zpěvák a herec Adam Mišík vyprodal klub Roxy, kde zpíval pro tisíc fanoušků. Už hodinu před koncertem se před klubem utvořila dlouhá fronta, ve které stály převážně mladé slečny, které vypadaly velmi natěšeně. Hned několik z nich se bavilo o tom, jestli Mišík večer zazpívá jednu ze svých písniček Pochc*l, kterou zaujal ve filmu BANGER. Ještě před tím, než se na pódiu objevil Mišík, všechny lidi bavil DJ, který pouštěl jednu vypalovačku za druhou a mladé slečny se při jeho show fotily.

Když se Mišík objevil na pódiu, fanynky se okamžitě rozkřičely. Mišík přišel oblečený jako kovboj se šátkem přes obličej a poté si dramaticky svůj kostým sundal, ohlušující křik si mladý zpěvák velmi užíval a okamžitě začal spolu se svou kapelou hrát. Fanynky vytáhly své telefony a natáčely, jak Mišík poskakuje na pódiu. Když skončila první písnička, zpěvák byl dojatý.

„Tak a dost! Já přece nemůžu bulet takhle ze začátku. Každopádně vám moc děkuji, že jste přišli a koupili si lístky. Jste neuvěřitelní, tohle jsem ještě nikdy nezažil,“ řekl Mišík, kterému po obličeji stékaly slzy. Jeho fanynky se rozkřičely ještě hlasitěji, i když se to zdálo skoro nemožné, protože mu chtěly vyjádřit podporu. Mišík poté pokračoval a zazpíval píseň Tvoje světy, kterou napsal pro svou bývalou přítelkyni Saru Sandevu. Fanynky hltaly každé jeho slovo a skoro všechny zpívaly s ním. Mišík při zpěvu předvedl několik tanečních pohybů, které se nápadně podobaly pohybům zpěváka Michaela Jacksona.

Mišíka přišlo podpořit hned několik dalších interpretů. Jako první se pódiu objevil rapper Dorian, který se podílel na hitu Proud. Fanynky ho přivítaly ohlušujícím křikem, protože všechny věděly, co bude následovat. Dorian se ale na pódiu nezdržel dlouho, protože po písničce okamžitě odešel. Mišík se poté rozhodl trochu zvolnit tempo a zpíval pomalé skladby. Kapela si dala na chvíli pauzu, protože se zpěvák chopil kytary a doprovázel se sám. Fanynky si ale od křičení pauzu nedaly ani na chvíli. Mišík se o něco později rozhodl opět rozpohybovat dav a spolu s kapelou zahrál několik hitů. Některé slečny se hlasitě dožadovaly, aby Mišík zazpíval skladbu Pochc*l, ale místo toho se na pódiu objevil rapper Ben Cristovao. Ohlušující křik, který se v tu chvíli ozval, doslova trhal ušní bubínky a Cristovao s Mišíkem předvedli neuvěřitelnou show.

Když už se zdálo, že Mišík nemůže své fanynky více uspokojit, objevil se na pódiu další host. Nebyl jím nikdo jiný než rapper Sergei Barracuda. Spolu s Mišíkem zazpíval skladbu Prach z filmu BANGER, ve kterém si oba zahráli a fanynky se mohly z jejich dua zbláznit. Barracuda si ale očividně show tolik neužíval. Neustále se tvářil, jako by mu něco vadilo a později se vysvětlilo, co to bylo.

„Hej, vůbec mi do toho nejde zvuk. Nic neslyším, zvukaři!“ křikl Barracuda do mikrofonu. Začal si sundavat zvukové zařízení a musel přijít technik, který se to celé snažil opravit, nicméně i nadále to vypadalo, že se Barracuda ani po zásahu neslyší. Nakonec naštvaným hlasem Mišíkovi pogratuloval k tomu, že se mu podařilo vyprodat klub Roxy, a rázně opustil pódium. Navzdory technickým problémům se zvukem ale show pokračovala dál a Mišík se nakonec rozhodl splnil to, na co jeho fanynky netrpělivě čekaly.

„Slíbil jsem vám, že když vyprodám Roxy, tak zahraji P*chcal. Všechny do jednoho z vás bych pochc*l,“ křikl Mišík a celý klub řval nadšením. Vedle zpěváka se najednou objevila velká věc ve tvaru penisu, kolem níž rozjetý Adam tančil, nakonec se na ni posadil a protáhlou část uchopil do ruky. Z bláznivé show fanynky šílely a ze symbolického penisu poté vystřelily zlaté konfety, které měly symbolizovat moč.

Mišík si své vystoupení očividně velmi užíval a vypadalo to, že by pokračoval celou noc, ale nakonec přeci jen musel přítomným fanouškům srdceryvně poděkovat a na moment odešel, což je klasická hra pro fanoušky. Do minuty byl zpět, jelikož neúnavné fanynky se hlasitě dožadovaly přídavku. Když Mišík definitivně koncert ukončil, mohl se uznale poplácat po ramenou, jelikož tahle show se i přes technický problém vydařila a lidé odcházeli „z Mišíka“ naprosto nadšení.