Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Mladá zpěvačka Adéla Zouharová pokřtila své nové CD. Její nejpopulárnější song na YouTube má 75 milionů zhlédnutí

Šestnáctiletá zpěvačka Adéla Zouharová pokřtila své nové CD. Na akci se objevila i jedna z hlavních tváří bojové organizace Clash of the Stars Jakub Jíra nebo známý zpěvák Raego. Influencerka a zpěvačka má už nyní velký dosah. Na jednom videoklipu na YouTube má více než 75 milionů zhlédnutí. Pro redakci Antiyoutuber.cz promluvila i o účasti v Clashi.
  15:18

V luxusním hotelu v Novém Městě v Praze se uskutečnil křest nového CD mladé zpěvačky Adély Zouharové. Šestnáctiletá slečna se na akci objevila po boku několika dalších celebrit, včetně například Jakuba „Speakera“ Jíry či zpěváka Raega. Lákala by zpěvačku účast v bojové organizaci Clash of the Stars? Redakci Antiyoutuber.cz se svěřila, že má dokonce vyhlédnutou už i soupeřku. Její jméno si však zatím prý nechá pro sebe. Raego zase promluvil o tom, že se měl dokonce objevit v nyní populární česko-slovenské reality show Survivor. Nabídku na účast však odmítl.

„Hele, mě to baví strašně moc a chtěla bych. Chtěla bych tam mít nějaký zápas no,“ říká Zouharová. „No tak napadá. Už jako mám soupeřku, ale asi to tady zatím jako nechci ventilovat,“ doplňuje, že se nejdříve musí poradit s rodiči, kterým se prý takový nápad moc nezamlouvá. Raega něco takového prý neláká. „Nejsem profesionální zápasník, nechám to profesionálním zápasníkům,“ říká. Nelákala by ho prý ani účast v Survivoru, do kterého však zřejmě dostal nabídku. Občas se potýká se sociální fóbií, a tak by pro něj pravděpodobně nebylo jednoduché, být zavřený na ostrově s ostatními lidmi.

Témata: Jakub Jíra