Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Hanychová vzpomíná na minulost. V Kozičce jsem poprvé otěhotněla, naštěstí je Kryšpín zdravý, řekla

Agáta Hanychová zavzpomínala na dobu, kdy poprvé otěhotněla. Mělo k tomu dojít při jednom večírku v pražském baru Kozička. Zároveň také promluvila o sociálních sítích a o tom, v čem se ve své tvorbě liší od ostatních influencerů. Na sociální sítě také přidává fotky s dětmi, i když to jejich otcům vadí.
  9:47

Agáta Hanychová na sociálních sítích působí už dlouho a často přidává veselé příspěvky se svou rodinou. Zároveň se ale nezapomíná bavit a pro redakci Antiyoutuber.cz prozradila, jakých věcí se dopustila, když byla opilá. Některé věci se dokonce staly v pověstném pražském baru Kozička.

Hanychová byla toho času s Miroslavem Dopitou, ke kterému se nyní po letech opět vrátila. Ve vztahu ale otěhotněla a musela na nějakou dobu odložit různé večírky a párty. A právě na jedné párty se očividně nedokázala udržet. „Šla jsem do Kozičky a vlastně jsem poprvé otěhotněla. Naštěstí je Kryšpín zdravej,“ oddychla si Hanychová při rozhovoru pro redakci Antiyoutuber.cz. Lidé na sociálních sítích ale její nadšení ani trochu nesdíleli. „Chudák kluk! Hospodská povalečka. Takže nevíš, kdo je táta. Vždycky jsi byla sjetá. Jak jinak, co jsme mohli čekat. To se divím, že jen poprvé,“ kritizují Hanychovou lidé na Instagramu. Rozhodně to není poprvé, co se Hanychová ocitla pod obrovskou kritikou. Osmatřicetiletá influencerka se totiž na sociálních sítích často vyjadřuje způsobem, který mnoho lidí uráží. Dokonce se před časem navážela do jedné slečny proto, že je obézní.

Co se týče sociálních sítí, na Instagramu sleduje Hanychovou bezmála 400 tisíc lidí. Ona sama prý ale žádné oblíbené influencery nemá a sociální sítě nijak zvlášť neřeší. „Víte, já tam točím obsah, je to moje práce, ale já tam točím svůj denní život, což moc lidí na Instagramu nedělá. Takže já tam točím, jak vařím polévku. Možná sleduji typy, jak nejrychleji uvařit jídlo, ale ty jsou stejně ze zahraničí,“ řekla Hanychová. Zároveň si ale nepřeje, aby se z jejích dětí stali influenceři. Mnoho lidí zastává názor, že by malé děti vůbec neměly mít telefon do doby, než jim bude třeba dvanáct let, protože je to může velmi ovlivnit v dospívání a také na ně všude číhá spousta podvodných reklam. Podle Hanychové je to ale v pořádku, pokud rodiče své děti správně vychovají. Měli by je prý poučit o tom, jaká nebezpečí a podvody se na sociálních sítích mohou objevit a poté by to mělo být v pořádku.

Hanychová na sociálních sítích také velmi často propaguje různé produkty, které se převážně týkají módy. Ona sama má prý v plánu v blízké době představit svou vlastní kosmetickou značku s názvem AG Beauty. Spolu se svou dcerou Miou také vlastní produkty testovala a lidé ji varovali, aby si dala opravdu veliký pozor, jaké produkty bude prodávat. K podobné věci se totiž odhodlala také influencerka Natálie Kočendová a lidé na sítích tehdy spekulovali o tom, že produkty, které Kočendová prodává a vydává za své, pocházejí z asijského e-shopu Alibaba.com. Hanychová ale tvrdí, že produkty, které bude nabízet, jsou její vlastní. Spolu se svou dcerou Miou si jejich testování opravdu užila.

Co se týče zveřejňování příspěvků se svými dětmi, Hanychová už dlouho řeší problém, že to vadí jejich otcům. Hanychová má další dvě děti, jedno s hercem Jakubem Prachařem a druhé s majitelem televize Barrandov Jaromírem Soukupem. Ti zkrátka nechtějí, aby Hanychová děti ukazovala na sociálních sítích, aniž by je o tom předem informovala. Hanychová si z toho ale očividně dělá legraci. Přidala fotku se svou nejmladší dcerou Rozárií, jejíž otcem je Soukup a k příspěvku napsala, že to má od Soukupa povolené. „Agáto, proč provokujete? Víte, že jste slíbila, že ji nebudete ukazovat na sociálních sítích. Co na to Soukup? Porušujete věci, které máte dané soudně,“ zlobí se na Hanychovou lidé na Instagramu. Hanychová si ale z podobných komentářů očividně nic nedělá.