Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Muž v tramvaji nadával dívce | foto: TikTok.com

Agresivní muž v tramvaji sprostě nadával dívce a malému chlapci. Na dívku poté plivl a vystoupil

V Brně došlo k situaci, kdy agresivní muž sprostě nadával mladé dívce a chlapci, kteří jeli v tramvaji. V tu chvíli prý ostatní cestující vystoupili a dívka s chlapcem zůstali v tramvaji spolu s mužem sami. Ten začal odporným způsobem křičet na dívku a nakonec na ni plivl. Dívka si celou situaci natáčela, přidala na TikTok a lidé jí velmi podporují.
  18:00

Mladá dívka se na TikToku s lidmi podělila o nepříjemný zážitek, který se jí stal při cestě do školy. V tramvaji se do ní totiž začal navážet cizí muž, který na ni sprostě křičel, nadával jí a dokonce na ni i plivl. Dívka byla přitom po celou dobu v klidu a pána slušně žádala, aby na ni nemluvil. Ten byl ale vzteky bez sebe a na dívku křičel do té doby, dokud z tramvaje nevystoupil. Dívka si muže celou dobu natáčela a video poté zveřejnila na TikTok. Lidé jsou z chování neznámého pána naprosto znechucení a video dokonce okomentovala influencerka Dominique Alagia.

@sevciikovq #fyp #foryoupage #xzyabc #fypシ #foryou #brno ♬ původní zvuk - 111

Mladá dívka se vydala jako každé ráno do školy tramvají. Tentokrát byla ale její cesta oživená otřesným zážitkem, který dívku naprosto rozhodil. Spolu s ní jel totiž v tramvaji také cizí pán, který se k dívce choval neuvěřitelně vulgárně. Do školy jel stejnou tramvají také malý chlapec, který se jako první stal z jakéhosi nepochopitelného důvodu terčem urážek, kterými ho neznámý muž zasypával. Chlapec byl pochopitelně strachy bez sebe a rozzlobený pán se poté začal soustředit na dívku, která si celou situaci nenápadně natáčela. Začal na ni cosi pokřikovat a dívka ho slušně požádala, zda by na ni mohl přestat koukat a mluvit.

„Co já bych na tebe mluvil, co, ty malá p*čo. Já na tebe mluvím, ty k*ndo? Já nejsem pedofil, abych se na tebe díval. Ty č*bko jedna soplivá,“ rozkřikl se na ni rozzlobeně muž. Dívka se muže snažila uklidnit, ale ten byl jako smyslů zbavený a v urážení pokračoval. Zeptal se jí, jestli se vůbec učí a že by chtěl vidět její žákovskou knížku. Chvíli už se zdálo, že se muž uklidnil. Na dívku už se pomalu ani nepodíval, i nadále jí ale nadával. V záběrech, které dívka zveřejnila na TikToku je vidět, že si muž v puse připravuje velkou slinu. Po té se na dívku opět otočil a plivl přímo na ni. „Ty špíno jedna, to bylo naposledy, co sis na mě otevřela hubu. Je ti to jasný,“ křičel na dívku, které v tu chvíli nezbývalo nic jiného než souhlasně odpovědět. Agresivní muž nakonec z tramvaje vystoupil.

Dívka nahrála video na TikTok a to má za den přes 300 tisíc zhlédnutí. Video viděla také influencerka Dominique Alagia, která z něj byla v naprostém šoku. „To je strašné, že se ti tohle stalo. Moc mě to mrzí a nechápu, že lidé v těchto situacích nezasahují, když to vidí,“ okomentovala video Alagia. Dívka ale později přidala plnou verzi videa, kde popisovala různé detaily. V tu chvíli, kdy se do ní muž začal navážet, prý všichni cestující vystoupili a dívka tak problému musela čelit sama.

„Vůbec jsem nevěděla, že je schopný takových věcí, co udělal a co říkal. Policii jsem nezavolala, nešla jsem za řidičem a ani jsem nevystoupila. V tu chvíli člověk neví, co dělat. Nevěděla jsem, jestli se mu mám postavit nebo se rozbrečet a mlčet,“ vysvětlila dívka, které se v komentářích dostalo opravdu velké podpory. Dívka také popsala, že se snažila uklidnit malého chlapce, který jel v tramvaji také. Prý se na něj usmívala, aby mu dodala alespoň nějaký pocit bezpečí. Byl prý opravdu vyděšený a později vystoupil.

@sevciikovq Odpovědět uživateli @Dominique Alagia #fyp #foryoupage #xzyabc #fypシ #foryou #brno ♬ původní zvuk - 111

Dívka, která se stala objetí odporného chování muže, který ji urážel, je prý v pořádku, ale má pochopitelně otřesenou psychiku. Na policii prý nic hlásit nebude, protože se domnívá, že by s tím nikdo nic nezmohl. Lidé jí zároveň radí, co by měla v takových situacích udělat příště. „Radši vystup příště na nejbližší stanici. Na stanici, kde je nejvíc lidí, pro jistotu. Dá se jít dopředu za řidičem. Do pěti minut tam bude městská policie,“ radili dívce uživatelé na TikToku.

Někteří se v komentářích podělili o podobné zážitky, které se jim také staly v městské hromadné dopravě. Dívku očividně velmi potěšily komentáře chlapců i mužů, kteří psali, že kdyby tam v tu chvíli byli, postarali by se o to, aby si k dívce agresivní muž nic podobného nedovolil. Dívka si ale prošla situací, se kterou by si mnoho jiných lidí a dokonce i někteří dospělí, nedokázali nijak poradit.